0

Υπομονή μέχρι τις 21 Μαΐου θα χρειαστεί να κάνουν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να μάθουν την απόφαση που έχει πάρει ο Κιλιάν Μπαπέ για το μέλλον του.

Οι Παριζιάνοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν τον 23χρονο αστέρα τους στο «Παρκ Ντε Πρενς». Προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, η διοίκηση της Παρί του προσφέρει αστρονομικό συμβόλαιο. Συγκεκριμένα έριξε στο τραπέζι διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, ετήσιες απολαβές 50 εκατομμυρίων ευρώ και μπόνους υπογραφής ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ελπίδες των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας δεν έχουν σβήσει, παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ ανυπομονεί για το τέλος της σεζόν, προκειμένου ο Κιλιάν Μπαπέ να μετακομίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός πάντως δεν βιάζεται να ανακοινώσει το μέλλον της καριέρας του.

Γι’ αυτό και δεν βιάζεται για το μέλλον της καριέρας του. Σύμφωνα με τη «Marca», ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα δώσει την απάντησή του πριν από τις 21 Μαΐου, τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται η σεζόν στη Ligue 1. Μια απόφαση που ελήφθη από σεβασμό προς την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά.

 

Θα βγάλει… κι άλλα μάτια ο Παλάσιος!

Previous article

«O Σίβα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.