0

Φυσικά μέχρι το καλοκαίρι και την επίσημη έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ασφαλώς πολλά μπορούν να συμβούν και να αλλάξουν.

Για την ώρα πάντως κι όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο στα επιτελεία όλων των ομάδων, έτσι και στον Παναθηναϊκό γίνονται οι πρώτες σκέψεις για τις κινήσεις στο θερινό παζάρι.

Ένας σημαντικός…αστερίσκος στην προκειμένη περίπτωση για την ενίσχυση του ρόστερ, έχει να κάνει με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν και ποια εξ αυτών θα ανανεωθούν, καθώς και τις πρόωρες αποδεσμεύσεις και τυχόν πωλήσεις.

Μια φορά οι «πράσινοι» έχουν ήδη στείλει την πρώτη «παραγγελιά» – σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA  – προς την πιάτσα των ατζέντηδων κι αναμένουν στο ακουστικό τους τις πρώτες προτάσεις για παίκτες που αγωνίζονται σε πολλές και διαφορετικές θέσεις.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η πρώτη «παραγγελιά» και σε ποιες θέσεις δείχνουν οι «πράσινοι» – σε πρώτο χρόνο – ενδιαφέρον για την μετάγγιση νέου…αίματος;

Κεντρικός αμυντικός, κι ας υπάρχουν από πίσω με συμβόλαια που…τρέχουν μέχρι το 2023 οι Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάρλια και Πούγγουρας

Δεξί μπακ κι ενώ το συμβόλαιο του Σάντσες λήγει το προσεχές καλοκαίρι και υπάρχει και ο Κώτσιρας.

Αριστερό μπακ κι ενώ η επέκταση του συμβολαίου του Χουάνκαρ αποτελεί μία από τις πιο «καυτές» εσωτερικές υποθέσεις στο «τριφύλλι» εν όψει καλοκαιριού.

Box to boxμέσος κι ενώ λήγει οσονούπω ο δανεισμός των Λούντκβιστ, Γκατσίνοβιτς, καθώς και το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες.

Αριστερός winger  κι ενώ η αγορά του δανεικού Βιτάλ από την Κορίνθιανς κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ.

Φουνταριστός κι ενώ ο (ανεβασμένος) Ιωαννίδης παρακολουθείται από ξένα κλαμπ σε ένα μεταγραφικό καλοκαίρι που έρχεται και πολλά μπορούν να συμβούν, ενώ οι Καρλίτος – Μακέντα έχουν συμβόλαια μέχρι το 2023.

 

Κώστας Φραντζέσκος: “Έλεγα ‘κύριε Δημήτρη’ τον Σαραβάκο, ήμουν Παναθηναϊκός από μικρό παιδί”

Previous article

Η ατζέντα του καλοκαιριού είναι πολύ πιο βαριά απ’ όσο φαίνεται…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.