0

Ο Τάκης Μαλακατές μίλησε στη «Livesport» για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τα τηλεοπτικά, το γηπεδικό και τις τιμωρίες στο βόλεϊ ανδρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη:

Αρχικά ανέφερε:

«Ποτέ δεν θα αναλάμβανα μία τιμητική θέση προσφοράς, αν δεν πίστευα ότι κάτι έχω να προσφέρω. Μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα, όπως χτίζεις μία πολυκατοικία, αυξάνεις και τις προσδοκίες όσων θες να πετύχεις. Εγώ δεν βάζω ταβάνι πουθενά. Βάζω πάντα ψηλά τον πήχη και με όλο το επιτελείο προσπαθούμε να κατακτούμε τα όνειρά μας. Αυτό βέβαια δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν πας από τον τρίτο όροφο στο ρετιρέ, γιατί έτσι εύκολα γκρεμίζεται το οικοδόμημα. Ωστόσο, πρέπει να βλέπουμε μακριά κι αυτό που ονειρεύομαι για τον Παναθηναϊκό είναι να πάρει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλούς τίτλους, να έχει τις δικές του εγκαταστάσεις και να είμαστε όλοι περήφανοι για όσα του προσφέρουμε, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα που θέλει ενασχόληση καθημερινή, αγάπη και φροντίδα. Τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη δυνατότητες ομάδες».

Επιπλέον ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, εκτοξεύοντας “πυρά” κατά της ΕΣΑΠ: «Δεν γίνεται να σου επιβάλλουν μέσω προκηρύξεων να δώσεις τα τηλεοπτικά δικαιώματά όταν δεν έχουν το δικαίωμα. Επέμεινα σε αυτό το κομμάτι ακόμη κι όταν μου έλεγαν ότι θα αποβληθούμε από το Πρωτάθλημα. Θεωρητικά είμαι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, αλλά μόνο όταν προάγει το άθλημα. Όταν δεν συμβαίνει, έχουμε κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουμε όσα αναλογούν στην ομάδα μας. Και επειδή δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση στην ΕΣΑΠ, κινηθήκαμε αναλόγως. Το μέλλον είναι οι παραγωγές μέσω διαδικτύου, εκεί θα επενδύσουμε». 

Για τις τιμωρίες στο βόλει ανδρών: «Στα γήπεδά μας δεν υπήρξε βία. Τιμωρηθήκαμε κυρίως για υβριστικά συνθήματα, τα οποία, σαφώς καταδικάζουμε, αλλά κάποια στιγμή η νομοθεσία πρέπει να προστατεύει τα σωματεία. Δεν είμαστε στο θέατρο, είμαστε στο γήπεδο. Απλά σε εμάς τα συνθήματα ακούγονται γιατί έχουμε πολύ κόσμο, ενώ οι άλλοι δεν έχουν. Τι να κάνουμε… Μαγκιά μας». 

Για τον Βοτανικό: «Οι θέσεις και τα επιχειρήματά μας βασίστηκαν σε όλη την προσπάθεια που έγινε ώστε να παρουσιαστούν οι σωστές συμβάσεις στη Γενική Συνέλευση. Ο κόσμος πείστηκε ότι διαπραγματευτήκαμε όλο αυτόν τον καιρό για το καλό του συλλόγου, γι’ αυτό και ενέκρινε τη θέση μας. Λανθασμένη διαχείριση ίσως οδηγούσε σε… εμφύλιο». 

 

Ήττα στα πέναλτι από την Χίο στο πόλο – Όλα κρίνονται την Δευτέρα

Previous article

Περίεργα γούρια και προλήψεις για τα τυχερά παιχνίδια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.