0

Ο Άντριαν Πέιν «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών και δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο που τον «αποχαιρέτησαν» με τον τρόπο τους.

H είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Άντριαν Πέιν, σε ηλικία μόλις 31 ετών, βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο μπάσκετ. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ένας από τους παίκτες που είχαν κερδίσει τον σεβασμό όλων, όχι μόνο χάρη στην παρουσία τους στο παρκέ, αλλά για το ήθος και τον χαρακτήρα του έξω από αυτό.

Έτσι, τα μηνύματα στήριξης προς την οικογένειά του ήταν πολλά από την πρώτη στιγμή.

H Βιλερμπάν αποχαιρέτησε με τρόπο συγκινητικό τον Πέιν, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο να βρεις λέξεις όταν χάνεται ένα μέλος της οικογένειας».

Και η LNB αποχαιρέτησε τον Αμερικανό σέντερ, γράφοντας: «Όλες οι σκέψεις μας στους αγαπημένους και την οικογένειά του».

Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο άλλοτε συμπαίκτης του στους Spartans, Τράβις Τρις. «Η ζωή είναι σύντομη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Ντέιμον Τζόουνς, επί σειρά ετών παίκτης του ΝΒΑ, αποχαιρέτησε τον Πέιν, στέλνοντας μήνυμα προς την οικογένειά του. «Προσευχές για την οικογένεια του Άντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Η καλοκαιρινή προετοιμασία δείχνει μάλλον και πάλι Ολλανδία

Previous article

Κανένα ενδιαφέρον για Γκούλμπραντσεν λένε από τον Παναθηναϊκό…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.