0

Η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μια… ανάσα από την ολοκλήρωση της, με τον Νορβηγό επιθετικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται μια… ανάσα από το να μετακομίσει στο Νησί και να ανακοινωθεί και επίσημα από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με το «dhnet.be», ο Νορβηγός επιθετικός έχει ήδη περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων στις Βρυξέλλες, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με τον γιατρό της αγγλικής ομάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Erasmus».

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της Ντόρτμουντ κατά κάποιον τρόπο, καθώς οι Βεστφαλοί ενημέρωσαν ότι ο Χάαλαντ δεν ήταν παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις έγιναν σε ουδέτερο έδαφος για να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα στο θέμα, μέχρι να προκύψουν οι ανακοινώσεις.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Νορβηγός επιθετικός είναι έτοιμος να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές σεζόν, που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, παίρνοντας μεταγραφή σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Το όνομα του βρέθηκε και στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να παρουσιάζονται σίγουροι πως θα εξασφαλίσουν την υπογραφή του, όμως η Μάντσεστερ Σίτι βγήκε νικήτρια στη συγκεκριμένη «μάχη» με τη «Βασίλισσα» και είναι έτοιμη να κάνει δικό της έναν από τους πιο… hot ποδοσφαιριστές του κόσμου αυτόν τον καιρό.

Μαρτίνς: «Δεν κερδίσαμε της προηγούμενες συναντήσεις και θέλουμε τώρα να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό!»

Previous article

Από το Φάληρο βγαίνει στην Ευρώπη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.