0

Nτέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00 Novasports Prime)

Καθοριστική είναι η σημερινή 8η αγωνιστική στα πλέι οφ της Super League Interwetten, η οποία δεν αποκλείεται σε μεγάλο βαθμό να ξεκαθαρίσει το τοπίο σ΄ότι έχει να κάνει με την έξοδο στην Ευρώπη.

Στις 21:00 στο Καραϊσκάκη ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να παραμείνει αήττητος και παράλληλα να διατηρηθεί στο +2 από τον Άρη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, θα αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους» χωρίς τους Μπα, Φορτούνη, Μανωλά και Ονιεκούρου, ενώ στον αντίποδα στην διάθεση του προπονητή τους επιστρέφουν οι Λαλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ. Όσον αφορά το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τραυματίες Γκατσίνοβιτς και Βέλεθ. Στα θετικά για τον Σέρβο κόουτς ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χουάνκαρ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:30 στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη  νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την Ένωση προκειμένου να παραμείνει στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα σεζόν. Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος, δεν θα έχει στην διάθεση του για το συγκεκριμένο ματς τους Αραούχο, Γέβτιτς και Βράνιες. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Ηρακλή Μεταξά, το οποίο έκανε την πρώτη του νίκη στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, θα αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση χωρίς τους τραυματίες Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Ποζνάνσκι και τον ανέτοιμο Κόντε.

Τέλος στο ματς με το οποίο ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα στις 18:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με τον Άρη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά την εκτός έδρας ήττα του την περασμένη αγωνιστική στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ μοιάζει να είναι σε κίνδυνο, καθώς ο Παναθηναϊκός τον πλησίασε σε απόσταση 5 βαθμών. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εν λόγω αγώνα στις υπηρεσίες των Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Κρέσπο, οι οποίοι είναι τραυματίες. Σ΄ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Χερμάν Μπούργος, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλει το τρίποντο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα παραταχτεί στην αναμέτρηση απέναντι στους «ασπρόμαυρους» χωρίς τους Σάσα, Ντιαγέ, Μπεναλουάν, Λόπεθ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ακόμα και οι Χαϊροβιτς, Ντένις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

19:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sports 1)

18:30 ΠΑΟΚ – Άρης (Novasport Prime)

Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 79

2.ΠΑΟΚ 60

3.Παναθηναϊκός 55

4.Αρης 53

5.ΑΕΚ 53

6.ΠΑΣ Γιάννινα 46

Γκάιτς: «Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να νικήσουμε στο Ρέντη»

Previous article

Χαντάβα: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο την Πέμπτη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.