0

Όλα μέσα σε δέκα μέρες και χωρίς… ανάσα.

Αν ο Χουάνκαρ, παρότι είναι στην αποστολή, κριθεί πως δεν μπορεί να παίξει στο συγκεκριμένο ματς, τα κουκιά είναι μετρημένα κι ο Φακούντο Σάντσες θα κληθεί να υπηρετήσει άλλη μία φορά την αριστερή πλευρά αν και δεξιός μπακ. Είναι πιθανό επίσης να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Καρλίτος αντί για τον Ιωαννίδη, προκειμένου να υπάρχει ένα πιο ευέλικτο σχήμα μεσοεπιθετικά στο “πράσινο” transition, ενώ η δεδομένη απουσία του Βέλεθ φέρνει δίπλα στον Σένκεφελντ τον Σάρλια.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το ματς, αλλά και τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν σε ροή αγώνα, θα πρέπει απαραιτήτως να γίνει και μία σχετική διαχείριση των πλέον επιβαρυμένων παικτών της ενδεκάδας. Γιατί ακολουθεί το Σάββατο (14/5) το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, που για τον Παναθηναϊκό είναι ακόμη πιο καθοριστικό -διότι εκεί ειδικά απαγορεύεται να χάσει βαθμούς- αλλά και το φίνις της σεζόν με τα δύο παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο αυτό του τελικού του Κυπέλλου στις 21 Μαΐου. Όλα μέσα σε δέκα μέρες και χωρίς… ανάσα.

 

Πρέπει να ψάξει πιο βαθιά στον πάγκο του

Previous article

Το νέο Champions League και πώς θα παίζεται

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.