0

Ο Έλληνας τεχνικός και η παρουσία του στον «Εξάστερο» της νέας ημέρας.

Ο Χρήστος Σερέλης άφησε προ εβδομάδων μία μακρά πορεία σχεδόν 20 ετών στο αγαπημένο του Λαύριο, για να κάνει το βήμα παραπάνω στον Παναθηναϊκό. Ο κορυφαίος προπονητής της περασμένης περιόδου στην Basket League είπε το «ναι» στην πρόκληση στου «Εξάστερου» και εντάχθηκε στο τιμ του Γιώργου Βόβορα.

Το γεγονός ότι δεν έγινε πρώτος προπονητής μάλιστα, αλλά βοηθός του Βόβορα, ενδεχομένως και να μη συνέβη τυχαία. Κι αυτό, διότι ο Σερέλης σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πράσινου Τύπου» θα έχει όπως και να ‘χει θέση και ρόλο στον Παναθηναϊκό της επόμενης χρονιάς! Επομένως, από την ΚΑΕ είναι λογικό να μην ήθελαν να τον… κάψουν με ένα χαμένο ενδεχόμενα πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό στους επικείμενους τελικούς.

Προπονητικά, ο Χρήστος Σερέλης αξίζει την ευκαιρία του στο υψηλότερο «σκαλί». Εκτός από υψηλό επίπεδο κατάρτισης ως προς το άθλημα, στο Λαύριο είχε φέρει και παίκτες που αποδείχθηκαν ο ορισμός της «ανακάλυψης». Μιλάμε για παιδιά όπως ο Κάρτερ (Ζενίτ), ο Ντιαλό (Μονακό), και τόσοι άλλοι που πλέον έχουν πάρει μεταγραφές σε ομάδες της Euroleague και όχι μόνο.

Αν το καλοκαίρι ειδικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει ιδιοκτησιακή αλλαγή και κυμανθεί ξανά σε ελεγχόμενα επίπεδα ως προς το μπάτζετ του, τότε η εύρεση παίκτων με προοπτική εξέλιξης είναι η πλέον καθοριστική. Κομμάτι, στο οποίο απέτυχε παταγωδώς ο Δημήτρης Πρίφτης παρεμπιπτόντως.

Δημοσίευμα… σεισμός – Έτοιμος για ΝΒΑ ο Γιασικεβίτσιους

Previous article

Η Μπάγερν θα κινηθεί για τον Μανέ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.