0

Όλο το τελευταίο τρίλεπτο, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αλλά και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια παράσταση στήριξης από τον κόσμο προς την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην σειρά με τον Ολυμπιακό και κατάφερε να την φέρει στα ίσα. Στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ ηττήθηκαν οι πράσινες και στη Λεωφόρο σήμερα έπαιζαν τους τελευταίο τους χαρτί, προκειμένου να φέρουν τους τελικούς στα ίσα και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Το τριφύλλι πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον κόσμο ωστόσο να μην σταματάει να χειροκροτεί τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Ακόμα και στο τελευταίο τρίλεπτο που όλα είχαν κριθεί, οι φίλαθλοι της ομάδας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αυτό συνεχίστηκε και έτσι ο κόσμος έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα γι΄ άλλη μία φορά.

Άλλωστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξεχνά το περσινό πρωτάθλημα και εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι πράσινες πάλεψαν και έδωσαν τα πάντα σε όλη τη σειρά απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο.

 

Χατζηνικολάου στο «αντίο»:: «Μετανιώνω που δεν ήμουν περισσότερα χρόνια εδώ για να τα ζήσω»

Previous article

Αποθέωση από τον κόσμο για την αρχηγό:: «Λολίτα ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.