0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague. Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να στρέφουν τώρα την προσοχή τους στον ερχόμενο (21/5) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αναμέτρηση:

Στο 14′ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 μετά από αδράνεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού, με τον Σβαμπ να εκμεταλλεύεται το λάθος, να κάνει την προβολή και να ανοίγει το σκορ στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» διπλασίασε τα τέρματα του στο 21ο λεπτό, όταν ο Άκπομ πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Σίνγκλει και έκανε το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» πήρανε κάποια μέτρα στο γήπεδο, με τον ΠΑΟΚ όμως να συνεχίζει να ελέγχει την αναμέτρηση. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να βρίσκεται στο 2-0 υπέρ των Θεσσαλονικιών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ψάχνοντας και τρίτο γκολ. Στο 61′ πέρασαν στην αναμέτρηση Βαγιαννίδης και Πούγγουρας, αντί των Σένκεφελντ και Γκατσίνοβιτς. Στην συνέχεια (71′), Κώτσιρας και Μακέντα αντικατέστησαν τους Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνη.

Στο 86′ ο Φεντερίκο Μακέντα βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη από δύσκολη θέση και το πλασέ του Ιταλού κατέληξε άουτ. Στο ίδιο λεπτό, ο Πέρεθ πέρασε στην θέση του Κουρμπέλη. Ο Φεντερίκο Μακέντα άφησε με δέκα παίκτες το «τριφύλλι» στο 90+1, καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (72′ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Ίνγκασον (62′ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (62΄Ολιβέιρα), Μπίσεσβαρ (61′ Μιτρίτσα).

Έμειναν στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Ζαμπά, Τσόλακ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κουρμπέλης (86′ Ρούμπεν Πέρεθ), Σένκεφελντ (62′ Πούγγουρας), Σάρλια, Γκατσίνοβιτς (62′ Βαγιαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (75′ Μακέντα), Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης (75′ Κώτσιρας), Καρλίτος, Βιτάλ.

Έμειναν στον πάγκο: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ.

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ.

Βοηθοί: Μπράνισλαβ Χάντσκο, Γιάν Πόζορ.

4ος διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

VAR: Μιχάλ Οσένας.

AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής.

 

Θλιβερό να βλέπεις δήθεν Παναθηναϊκούς να βάζουν τρικλοποδιές στην πρόοδο του συλλόγου

Previous article

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.