0

Στον τελικό τόσο η ανασταλτική συμπεριφορά στις πτέρυγες όσο και η τοποθέτηση των παικτών στο «κουτί» είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Από κει και πέρα, προφανώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του δεν περίμεναν το αποψινό παιχνίδι για να διακρίνουν και να εντοπίσουν τα δυνατά σημεία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ αλλά τούτη η αναμέτρηση αποτέλεσε μία πολύ καλή υπενθύμιση τόσο για τον Σέρβο τεχνικό όσο και για τους ποδοσφαιριστές του.

kkk

Το σύνολο του Λουτσέσκου αρέσκεται στο να περνάει την μπάλα στα άκρα και είτε να δημιουργεί υπεραριθμίες, είτε να περνά την μπάλα στην πλάτη του αντίπαλου μπακ, στον ελεύθερο χώρο με στόχο τις σέντρες προς την περιοχή όπου πάντα είναι γεμάτη από ασπρόμαυρες φανέλες. Έτσι για παράδειγμα ήρθε σε κανονική ροή αγώνα το δεύτερο γκολ του «δικεφάλου του βορρά». Οπότε, στον τελικό τόσο η ανασταλτική συμπεριφορά στις πτέρυγες όσο και η τοποθέτηση των παικτών στο «κουτί» είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Όπως και η λειτουργία των σωστών μηχανισμών για να «σπάει» η πίεση ψηλά του ΠΑΟΚ με πέντε παίκτες και να υπάρχουν άμεσες μεταβάσεις προς το επιθετικό τρίτο.

Το μυαλό μόνο στο Κύπελλο!

Previous article

Η Μπαρτσελόνα φτάνει ως τα 35 εκατ. ευρώ για τον Λεβαντόβσκι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.