0

Όλο το παρασκήνιο!

Η αλήθεια είναι πως άνθρωπος των Πράσινων, είχε μια διερευνητική με την πλευρά του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Ρώτησε για την περίπτωση του και αν θα ενδιαφερόταν να “μετακομίσει” στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η πλευρά του Βούρου, γνωστοποίησε προς το Τριφύλλι, πως πέρα από το συμβόλαιο που είχε με τον ΟΦΗ ο ποδοσφαιριστής, είχε υπογραφθεί και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Στο οποίο, γραφόταν πως αν ο Βούρος “πιάσει” έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην Super League το 2021-2022, τότε ανανεώνεται αυτομάτως το συμβόλαιο του για ένα έτος.

Κάτι τέτοιο, τελικώς συνέβη και έτσι ο Βούρος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Επειδή όμως, νιώθει πως έχει έρθει η ώρα για το μεγάλο “βήμα” στην καριέρα του, έγινε μια κουβέντα ανάμεσα στην κρητική ομάδα και την πλευρά του 27χρονου αμυντικού, για το αν είναι διατεθειμένος ο ΟΦΗ να τον παραχωρήσει.

Η απάντηση που έλαβαν, ήταν αρνητική μιας και οι Ασπρόμαυροι, δεν θέλουν να χάσουν έναν εκ των ποιοτικότερων παικτών του ρόστερ τους. Όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι εύκολα, καθώς υπάρχει το συμβόλαιο μεταξύ ΟΦΗ – Βούρου στην “μέση”.

Πάντως, αυτό που “δείχνει” η κίνηση αυτή, είναι πως ο Παναθηναϊκός, κοιτάζει την αγορά για στόπερ. Κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως ένας εκ των Σάρλια και Πούγγουρα, ενδεχομένως και να αποχωρήσει από το Τριφύλλι.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του αυτές τις μέρες, κινούνται σε…ρυθμούς τελικού, έχοντας στο μυαλό τους, μονάχα την κατάκτηση του τροπαίου, ώστε να επιστρέψει το τμήμα στον “δρόμο” των επιτυχιών.

ΥΓ. Με τα τωρινά δεδομένα η υπόθεση δεν ενδέχεται να “προχωρήσει”. Αυτό όμως, μπορεί να αλλάξει, αν και εφόσον, ο Παναθηναϊκός “επανέρθει” με οικονομικά ή και έμψυχα ανταλλάγματα!

πηγή: paopantou.gr

Αναστασιάδης: «Θα κριθεί στο γκολ ο τελικός – Ο Παναθηναϊκός διψάει για τον τίτλο»

Previous article

Αϊτόρ: «Δεν αρκούν τα προκριματικά στον Παναθηναϊκό – Nα μπούμε στους ομίλους»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.