Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέλεξε να παραμείνει στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν αντί της Μαδρίτης και της Ρεάλ, «φουσκώνοντας» τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον 23χρονο να συμφωνεί για την επόμενη τριετία με τη διοίκηση των Παριζιάνων. Όμως για να γίνει αυτό, έπρεπε να πέσουν… πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Οι Παριζιάνοι συμφώνησαν με τον Εμπαπέ για καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000 ευρώ. Την ίδια ώρα θα του δώσει και πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ της ομάδας, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει λόγο στις μεταγραφές και στην επιλογή προπονητή!

Αυτό σε απλά μαθηματικά σημαίνει πως ο 23χρονος στράικερ θα καρπωθεί το αστρονομικό ποσό των 250.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους που έχει συμφωνήσει!

Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γάλλος δέχθηκε πιέσεις και από την Κυβέρνηση Μακρόν, ώστε να μην εγκαταλείψει το Παρίσι, παρά το γεγονός πως η Ρεάλ του προσέφερε περισσότερα χρήματα.

Ο Εμπαπέ αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2017, όταν οι Παριζιάνοι δαπάνησαν το ποσό των 145 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2018 προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Με τη φανέλα των Παριζιάνων έχει αγωνιστεί σε 216 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει 168 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 87 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει στο Παρίσι τέσσερα πρωταθλήματα Γαλλίας, τρία Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ Γαλλίας.

Ασύλληπτο φινάλε στην Αγγλία, το σήκωσε η Σίτι!

Previous article

Η παρακάμερα του τελικού – Το τρελό πανηγύρι στα αποδυτήρια! (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.