ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΘ. ΣυνοδινόςΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Υποψηφιότητα για Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βάζει ο Θεόδωρος Συνοδινός!

0

Ο Αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού και μέλος του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη και πρώην Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, κ. Θεόδωρος Συνοδινός, με γραπτή ανακοίνωση του υπέβαλε την υποψηφιότητα του για το Προεδρίο της “Μάνας του Λόχου” αφήνωντας και αιχμές για ορισμένους από τα μέλη του απερχόμενου συμβουλίου.

Η ανακοίνωση από τον κ. Θεόδωρο Συνοδινό:

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο
ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

και

Με ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Επιθυμία μου είναι να μοιραστώ  την εμπειρία των 55 χρόνων ενεργής παρουσίας μου στην οικογένεια του Παναθηναϊκού με όλα τα στελέχη  του συλλόγου μας.

Πιστεύω στην συμμετοχή όλων , στην σωστή οργάνωση, στην καλή και σωστή διαχείριση, στην διαφάνεια, στην τήρηση των κανόνων και του καταστατικού , στην χρηστή και συλλογική διοίκηση, στην αρχή της Αξιοκρατίας.

Όχι στην αρχή του ενός , όχι στην αδιαφάνεια , όχι στην έλλειψη ενημέρωσης, όχι στις εν κρυπτό αποφάσεις του ενός, όχι στην εμπάθεια όχι στις ίντριγκες όχι στις αποπομπές και στις διώξεις.

Οφείλουμε αναγνώριση και πάνω από όλα σεβασμό σε όλα τα μέλη μας, στους απλούς φιλάθλους μας , στους αθλητές μας και ιδιαίτερα στους χορηγούς του συλλόγου. Αυτοί είναι η δύναμη , το οξυγόνο του ερασιτέχνη για να συνεχισθούν οι επιτυχίες.

Τα θετικά αποτελέσματα, ήρθαν χάρις  τον αγώνα και στην προσπάθεια όλων και όχι του ενός.

Στελέχη που προσέφεραν και μάλιστα στις δύσκολες στιγμές ,  δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουν αναξιοποίητα επειδή, έχουν άποψη και δεν είναι YES ΜΕΝ και με τον τρόπο μας να τους οδηγούμε σε παραιτήσεις

Ο τρόπος διοίκησης…η αρχή του ενός δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό μας

Τα αθλητικά στελέχη έρχονται και παρέρχονται…άλλωστε το καλάμι είναι το πιο ατίθασο άλογο

Στον πρώτο αθλητικό σύλλογο της χώρας έχουν θέση μόνο αθλητικά στελέχη ……που σεβάστηκαν και σέβονται την ιστορία του.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Πατριάρχης του Παναθηναϊκού 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Απόστολος της Παναθηναϊκής Ιδέας, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της Ε.Λ.Π.Α. και της Ε.Π.Ο. εντάχθηκε από τον Καλαφάτη στις τάξεις του συλλόγου το 1914.

 Ο άνθρωπος που δεν έλεγε ποτέ εγώ, υπηρέτησε πιστά τον Παναθηναϊκό και την ιδέα του για περισσότερα από 40 χρόνια.

Το γήπεδο που φέρει το όνομά του μεγάλωσε χάρη σε δικές του πρωτοβουλίες, προσφέροντας στο σύλλογο τη δυνατότητα να κατακτήσει  αμέτρητους τίτλους.

  

Μην ξεχνάμε ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημ. Γιαννακόπουλο που στα δύο χρόνια διοίκησης του , επανέφερε τον σύλλογο στη σωστή λειτουργία , οργάνωσε τον Π.Α.Ο σε νέα σύγχρονα πρότυπα, εκσυγχρόνισε τις υποδομές και μείωσε το χρέος σε βιώσιμα λειτουργικά επίπεδα, από 3.600.000 Ε περίπου σε 400.000 Ε

  

Δεσμεύομαι για την αξιοποίηση όλων των αθλητικών στελεχών. 

Αποκλεισμοί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού δεν έχουν θέση

ΖΗΤΑΩ  ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

να μοιραστώ  την εμπειρία των 55 χρόνων ενεργής παρουσίας μου στην οικογένεια του Παναθηναϊκού μαζί με όλα τα στελέχη  του συλλόγου μας.

 

Θεόδωρος Συνοδινός

    1966-2022

π.Γεν.Γραμματέας Π.Α.Ο

Υποψήφιος Πρόεδρος

Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών- Πρωταθλητών Π.Α.Ο

Ο «φρέσκος» Παναθηναϊκός και το χτίσιμο της επόμενης μέρας

Previous article

Οι Ισπανοί στέλνουν στην πατρίδα τους τον Χεζόνια

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show