0

Ο Σέρβος έκανε τη δική του πρόταση ενόψει της νέας σεζόν

O Γκατσίνοβιτς μέσω ενός στόρι του στo Instagram “έδειξε” την πρώτη μεταγραφή για την επόμενη σεζόν στην οποία πρέπει να προβούν οι “πράσινοι”.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο τέλος της χθεσινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, σκόραρε από τη μία πλευρά στην άλλη με βολέ. Ίσως και κάποιοι να το χαρακτήριζαν για το καλάθι της ζωής του. Με μία από τις κάμερες του ΟΑΚΑ να καταγράφει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ο συμπατριώτης του πολύ καλός του φίλος του “Νέντο”, Μίγιατ Γκατσίνοβιτς, αντέδρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μόλις είδε τι έκανε ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού. “Υπογράψτε τον“, έγραψε στο βίντεο με το καλάθι του Νέντοβιτς.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν καλές σχέσεις. Οι Σέρβοι συχνά πυκνά τα λένε μέσω των social media. Μην ξεχνάμε ότι ο Γκατσίνοβιτς είχε αποκαλύψει πως ο Νέντοβιτς θα πήγαινε να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Βέβαια αυτό δε συνέβη, καθώς ο δεύτερος είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα μπάσκετ.

Τότε μπορεί ο Νέντοβιτς να μην κατάφερε να δει το παιχνίδι από την ιστορική έδρα του Τριφυλλιού, όμως έδωσε συγχαρητήρια στον Γκατσίνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του “αιωνίου” αντιπάλου.

πηγή: paopantou.gr

Μήτρου-Λονγκ: “Προβάδισμα Ολυμπιακού αντί Παναθηναϊκού για την απόκτηση του”

Previous article

Αυτά τα μέτρα για τον κορωνοϊό επιστρέφουν από Σεπτέμβρη στην Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.