0

Τη στιγμή που η υπόθεση του Χουάνκαρ δείχνει να οδεύει σε happy end, φαίνεται πως δεν ισχύει το ίδιο για την περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά στο οικονομικό μεταξύ Παναθηναϊκού και παίκτη.

Ο Βίγια έχει ένα συμβόλαιο της τάξης των 700 χιλιάδων ευρώ και επιθυμεί αύξηση για να ανανεώσει. Στον αντίποδα η πλευρά των κυπελλούχων Ελλάδας θέλει να κάνει μείωση στον παίκτη της τάξεως του 35%-40% με βάση το υφιστάμενο συμβόλαιο.

Είναι προφανές πως το χάσμα είναι μεγάλο και πρόκειται για ένα παιχνίδι υπομονής και από τις δυο πλευρές.

Ο Βίγια προφανώς και ψάχνεται στην αγορά αλλά όπως φαίνεται δεν βρίσκει αυτά που ζητάει από τον Παναθηναϊκό. Αν τα έβρισκε, θα είχε ήδη χαιρετήσει τους πράσινους.

Οι πράσινοι από την άλλη αντιλαμβάνονται πως έχει η κατάσταση και περιμένουν από τον Αργεντίνο να ρίξει νερό στο κρασί του.

Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές πως μόνο καλό δεν θα είναι να χαθούν για του χρόνου οι δυο από τους τρεις βασικούς χαφ της ομάδας (Βιγιαφάνες, Γκατσίνοβιτς) και άρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τουλάχιστον τον έναν από τους δυο.

 

Αποθέωση του Νέντοβιτς από τον Γκατσίνοβιτς! (Vid)

Previous article

Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο “Mr. Clean Sheet” του 62.1%

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.