0

Οι νέες συμμετοχές που μπορούν να διαφοροποιήσουν σημαντικά της ισορροπίες στο μεταγραφικό τραπέζι.

Σε μια μεταγραφική υπόθεση, ενίοτε υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες. Αυτοί που προκύπτουν αιφνιδίως κι αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό (αν όχι θεαματικά) τα δεδομένα στο τραπέζι.

Στην προκειμένη περίπτωση η αλήθεια είναι πως ο Ντομίνγκο Μπλάνκο το όνομα του οποίου «παίζει» δυνατά για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες, είναι ένας παίκτης που προκαλεί μεγάλο…γκελ στην αγορά της Αργεντινής.

Κι όχι αδίκως, αφού κατά κοινή ομολογία πρόκειται για έναν παίκτη αυτό που λέμε εξαιρετικής…πάστας και ικανό να κάνει τη διαφορά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η Ιντεπεντιέντε όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να δελεάσει τον 27χρονο χαφ για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου κι ενώ υπάρχουν άλλα κλαμπ (Μπόκα Τζούνιορς, Ρασίνγκ Κλουμπ) στη χώρα του τάνγκο που έχουν εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με την περίπτωση της Μπόκα  να΄χει τις ιδιομορφίες της.

O  Αργεντινός μέσος εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον και δείχνει πως βάζει σε προτεραιότητα την προοπτική της μετακόμισης για πρώτη φορά στην καριέρα του στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν να λένε αυτοί που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Αργεντινής, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει άμεσα και νέος, ή νέοι «μνηστήρες» για τον Μπλάνκο κι από άλλες χώρες, όπως Μεξικό, Βραζιλία, ΗΠΑ.

Παρεμπιπτόντως, πίσω από τον Μπλάνκο βρίσκεται ένα μεγάλο μανατζερικό γραφείο με δυνατά «κονέ» και μεγάλες άκρες, όχι μόνο στην Αργεντινή, αλλά και σε άλλες χώρες της Νότιας – Κεντρικής Αμερικής.

Εφόσον πράγματι ηχήσουν «σειρήνες» στα αυτιά του Μπλάνκο από Μεξικό – Βραζιλία – ΗΠΑ, τότε αυτομάτως θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Όπερ που σημαίνει πως θα αυξηθεί σημαντικά (αν όχι κατακόρυφα) η τιμή του ποδοσφαιριστή, δεδομένου πως τα μεγάλα κλαμπ στις δύο προαναφερθέντες χώρες διαθέτουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σούπερ – συμβόλαια που συνοδεύονται μάλιστα από δελεαστικότατα πριμ υπογραφής.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 2 Ιουνίου, το μεταγραφικό στόρι με πρωταγωνιστή τον Μπλάνκο βρίσκεται μόλις στα πρώτα του επεισόδια.

Το Γουέμπλεϊ, η περηφάνια μας και εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ!

Previous article

ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Γουέμπλεϊ: «Κάθε 2η Ιουνίου είναι ξεχωριστή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.