0

Παίκτες εκτός τόπου, χρόνου και ενσυναίσθησης του συλλόγου που εκπροσωπούν και ένα αποτέλεσμα ντροπιαστικό για όλους: Ο Παναθηναϊκός έχασε στα δυο πρώτα δεκάλεπτα στις τελευταίες δυο επισκέψεις στο ΣΕΦ με διαφορά 25 και 19 πόντων!!!

Ούτε η διαφορά δυναμικότητας, ούτε ταλέντου, ούτε καν προετοιμασίας δεν μπορεί να δικαιολογήσει την εξευτελιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

 

Οι παίκτες παρουσιάζονται κυριολεκτικά σαν τουρίστες χάνοντας όλες τις μάχες, χωρίς καμία διάθεση να παλέψουν και με μια εικόνα που αποτυπώνεται τελικά στο σκορ. Και με αντίπαλο τους… Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να έπαιζαν μάλλον θα απέφευγαν τα σκορ που θα δείτε παρακάτω.

Στο προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω με 38-13 στο δεκάλεπτο. Χθες… έγραψε ένα νέο αρνητικό ρεκόρ. Μπορεί να έχασε μόλις με… 19 στο δεκάλεπτο αλλά πέτυχε 4 πόντους κι ο Ολυμπιακός 23!

 

Μάλιστα οι 4 πόντοι που σημείωσε το «τριφύλλι» στην πρώτη περίοδο αποτελεί ακόμα μία μαύρη σελίδα, αφού είναι η χειρότερη επιθετική επίδοση σε ένα δεκάλεπτο στην ιστορία της Stoiximan Basket League.

Στη μια περίπτωση ήταν προπονητής ο Πρίφτης, στην άλλη ο Βόβορας. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι δεν είχαν… πλάνο (κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση) ή ότι δεν βγήκε, το δις εξαμαρτείν με διαφορετικό προπονητή δείχνει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είτε είναι ανήμποροι να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό έστω και για ένα δεκάλεπτο είτε δε μπορούν να δώσουν ούτε μάχη.

 

Και στις δυο περιπτώσεις, η ευθύνη για το -25 και -19 στο πρώτο δεκάλεπτο ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες.

Το Φύλλο Αγώνα του ΣΕΦ: «Διακοπή λόγω δακρυγόνων, υβριστικά και κροτίδες»

Previous article

Ο ρόλος του Βέλεθ στην υπόθεση Γκάνεα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.