0

Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε ελάχιστα και φέτος.

Μια από τις περιπτώσεις παικτών που αποφάσισαν να κυνηγήσουν το εξωτερικό σε νεαρή ηλικία και χωρίς γεμάτες εγχώριες χρονιές, χωρίς να τους βγει προς ώρας, είναι και αυτή του Βασίλη Ζαγαρίτη!

Ο αριστερός μπακ της Πάρμα ολοκλήρωσε τη δεύτερη σερί χρονιά της καριέρας του με ελάχιστες εμπειρίες από την ιταλική ομάδα και φτάνει πλέον στο καλοκαίρι που θα πρέπει δεδομένα να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, μιας και στην ηλικία που είναι δεν γίνεται να μην παίζει!

Πόσο μάλλον σε ομάδα που απλά βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία ενός πρωταθλήματος που θα του ταίριαζε! Για την ακρίβεια ο Ζαγαρίτης φέτος μέτρησε μόλις 5 συμμετοχές, μένοντας στο γήπεδο συνολικά για 59΄! Και από τις 5 συμμετοχές οι τρεις ολιγόλεπτες καταγράφηκαν τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ενάντια σε Περούτζια, Αλεσάντρια και Κροτόνε!

Αυτή με την Κροτόνε ήταν για 16΄ και ήταν ο περισσότερος χρόνος που αγωνίστηκε φέτος στην ιταλική λίγκα… Ευτυχώς για τον ίδιο συνεχίζει να είναι βασικός στις Ελπίδες και μέτρησε 4΄ σερί ενδεκαδάτες συμμετοχές με Λιχτενστάιν, Πορτογαλία, Κύπρο και ξανά… Πορτογαλία μέσα στο 2022 για να συνεχίσει να έχει ένα όνομα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα το ματς κόντρα στο Λιχτενστάιν ήταν και το καλύτερο του αφού σέρβιρε τα 2 από τα 4 γκολ της ομάδας του.

Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο φαντάζει απίθανο να… κάψει μια ακόμη χρονιά και είτε μέσω πώλησης είτε μέσω δανεισμού θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεδομένα δεν θα είναι το Τριφύλλι, μετά την ανανέωση του Χουάνκαρ και την μεταγραφή του Γκάνεα!

 

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μιλοβάνοφ

Previous article

Αποχαιρέτησε τον Άρη και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό ο Γκάνεα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.