0

Τρομερή αποκάλυψη!

Ο επί 29 συναπτά έτη (από το 1986 έως το 2015), φυσικοθεραπευτής του Παναθηναϊκού, Άκης Παναγιωταράς, ένας άνθρωπος που έζησε όχι μόνο τα χρυσά χρόνια του Ζοτς, αλλά και όλο το χτίσιμο της πράσινης αυτοκρατορίας από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους και η αφήγησή του είναι πραγματικά συγκλονιστική!

Αναλυτικά:

Πέρασαν 10 χρόνια από την αποχώρηση του Ζοτς. Σου φαίνεται κάτι μακρινό ή κάτι σαν να ήταν χθες;

«Το δεύτερο. Σαν να ήταν χθες. Θυμάμαι – ακόμα – την τελευταία συνάντηση μετά το ματς στο ΣΕΦ. Στο ξενοδοχείο Κάραβελ. Μιλήσαμε, αλλά δεν γνωρίζαμε κάτι.  Εμείς που ζούσαμε την ομάδα, δεν είχαμε καταλάβει ότι είχε φτάσει στο τέλος της αυτός ο κύκλος. Δεν υπήρχαν για παράδειγμα, συνθήκες κόντρας ή διάφορων προβλημάτων στην ομάδα για να αντιληφθούμε ότι ο Ζοτς θα έφευγε».

Όταν έμαθες το επίσημο αντίο, τι έκανες, πως ένιωσες;

«Μιλήσαμε με τον Ζέλικο και με τον Δημήτρη (σ.σ Ιτούδη). Τότε ο κόουτς μας παρέθεσε ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο στην Πεντέλη. Ένα τραπέζι για όλο το σταφ. Εντάξει ήταν συγκινησιακά φορτισμένη η ατμόσφαιρα. Θυμάμαι ότι ο Μάνος (σ.σ. Παπαδόπουλος, τότε μάνατζερ του Παναθηναϊκού) είχε βάλει τα κλάματα και έφυγε από το τραπέζι. Η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε στο τραπέζι διάφορες στιγμές από την ομάδα. Τα όσα ζήσαμε. Ο Ζοτς ήταν ένας δικός μας άνθρωπος. Ηταν οικογένειά μας και το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

 

 

πηγή: paopantou.gr

Το αινιγματικό “story” του Γιαννακόπουλου

Previous article

Προτάθηκε ο Εντιαγέ στον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.