0

Υπολογίζεται κανονικά από τους Ολλανδούς ο Λούντκβιστ

Η Χρόνινγκεν σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μαρκ-Γιαν Φλέντερους, σε συνέντευξη του μίλησε και για τον Λουντκβιστ που αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου μίλησε στο “rtvnoord.nl” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Λουντκβιστ στην ολλανδική ομάδα. Μάλιστα όπως είπε ο Σουηδός υπολογίζεται για τη σεζόν που έρχεται, καθώς θα πάρει μία ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον παίκτη του:

 «Η ανάλυσή μου είναι ότι έχουμε πολύ ταλέντο και δυνατότητες. Πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να ξεφύγουμε από ορισμένους παίκτες. Το σπουδαίο είναι ότι αυτά τα αγόρια θα είναι άλλον ένα χρόνο παραπέρα την επόμενη σεζόν, άρα έχουν και περισσότερη εμπειρία. Γιατί να μην υπάρχει πλέον χώρος για παίκτες όπως οι Paulos Abraham, Daleho Irandust, Ramon Pascal Lundqvist, Mike te Wierik, Tomas Suslov και Peter Leeuwenburgh;».

 

 

πηγή: paopantou.gr

Πρώην ”πράσινος” υπέγραψε στην 28η ομάδα της καριέρας του!

Previous article

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για Λιόλιο και παράνομο στοιχηματισμό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.