0

Όλο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να μείνει στο τριφύλλι ο Βιγιαφάνιες.

Λίγες μέρες πριν απ’ την επίσημη “πρώτη” της ομάδας στο Κορωπί, την προσεχή Δευτέρα (20/6), στον Παναθηναϊκό δουλεύουν παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις και τα ανοικτά “μέτωπα” που αφορούν το περσινό ρόστερ, όπου έχει δοθεί σχετική προτεραιότητα στην υπόθεση του Φακούντο Σάντσες.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τον Αργεντινό πλάγιο αμυντικό, ως μία έξτρα επιλογή στο rotation. Κι ως έναν ποδοσφαιριστή που είναι πολύ σημαντικός κι επιδραστικός μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, δίχως να έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό “θέμα” μολονότι δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών. Κι ο ρόλος του θα είναι σίγουρα ακόμη “μικρότερος” την επόμενη σεζόν, καθώς θα έχουν τον πρώτο λόγο για το δεξιό άκρο της άμυνας οι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης.

Στον αντίποδα, φαίνεται πως ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για να παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς πολύ δύσκολα πλέον θα βρεθεί “κοινή γραμμή” για το ύψος του νέου συμβολαίου του. Ίσως και γι’ αυτό το λόγο έχει ενταθεί τα τελευταία 24ωρ το “σκανάρισμα” της αγοράς για κεντρικούς/δημιουργικούς χαφ.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης στην υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο, καθότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δεδομένα τουλάχιστον δύο επιλογές για τις θέσεις ανάμεσα στο “8” και στο “10”.

 

Η απόφαση πάρθηκε και παραμένει στον Παναθηναϊκό

Previous article

Και ο χορός καλά κρατεί : Έκλεισε και Δερμιτζάκη ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.