0

Μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Ματέους Βιτάλ προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη, όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το πρόσωπό του μέχρι τώρα. Η Κορίνθιανς μοιάζει μονόδρομος αυτή τη στιγμή.

Η περασμένη σεζόν έδειχνε να αρχίζει ιδανικά για τον Ματέους Βιτάλ. Ο Βραζιλιάνος κέρδισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όμως το καλό του αγωνιστικό διάστημα διήρκησε λίγο. Δικαιολογίες αρκετές για τον λατινοαμερικάνο, καθώς ήταν μόλις η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη.

Ο δανεισμός του στο Τριφύλλι ολοκληρώθηκε και πλέον ο Βιτάλ επιστρέφει στην Κορίνθιας που διατηρεί τα δικαιώματά του. Αυτό τον καιρό κάνει μόνος του προπονήσεις για να διατηρείται σε καλή κατάσταση, καθώς οι υποχρεώσεις της «Τιμάο» αρχίζουν σε μερικές εβδομάδες.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ξεκάθαρη προτίμηση: Θέλει να βρει ομάδα στην Ευρώπη και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Παρότι φαινόταν να μην αγωνίζεται αρκετά, στον Παναθηναϊκό είχε 39 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε να λέει τα καλύτερα γι’ αυτόν σε επίπεδο συμπεριφοράς και παρουσίας στην προπόνηση. Στοιχείο βέβαια που δεν αρκούσε για να υπάρξει θέμα παραμονής του στους Πράσινους.

Το πρόβλημα για τον 24χρονο είναι πως στην Κορίνθιανς δύσκολα θα βρει αγωνιστικό χρόνο, τη στιγμή που και ο ίδιος προτιμά να αποχωρήσει. Οι προτάσεις απ’ τη Βραζιλία που έχει δεχτεί, δεν τον «ψήνουν» σε καμία περίπτωση. Ενώ από Ευρώπη δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Έτσι, όπως αναφέρουν και στη χώρα του, ο Βιτάλ μοιάζει να έχει «παγιδευτεί» αυτή τη στιγμή. Με την Κορίνθιανς να είναι η αναγκαστική επιλογή αφού εκεί ανήκουν τα δικαιώματά του.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συγχαρητήρια Γιώργο για τη σπουδαία καριέρα σου»!

Previous article

Η μετακίνηση Μανέ στην Μπάγερν φέρνει μεταγραφικό… ντόμινο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.