0

Η Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ισπανού στόπερ, οι πράσινοι την απέρριψαν και του πρόσφεραν επέκταση συμβολαίου έως το 2024 με γενναία αύξηση των αποδοχών του.

Επίσημο ενδιαφέρον εκδήλωσε τη Δευτέρα στον Παναθηναϊκό η Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας για την απόκτηση του Φραν Βέλεθ, προσπαθώντας να αποκτήσει «εδώ και τώρα» τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Κατά την πάγια τακτική των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας, η πρόταση της ομάδας που προπονεί ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, εμπεριέχει σύμβαση με πολλά… μηδενικά προς τον ποδοσφαιριστή αλλά ταυτόχρονα και πολύ χαμηλό αντίτιμο στους πράσινους, οι οποίοι την απέρριψαν σε χρόνο «dt».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καν στη διαδικασία συζήτησης, έχοντας ασφαλώς λάβει υπόψη την επιθυμία παραμονής του Βέλεθ στην ομάδα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και αλλάξει πολιτική στον μεταγραφικό τομέα.

Υπό την έννοια ότι ο σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε διαδικασία «ξεπουλήματος», κάτι που είχε συμβεί άλλωστε και τον περασμένο Γενάρη με τον Ζοσέ Μαουρίσιο από την Αλ Αχλί του Κατάρ.

Το τριφύλλι είχε ούτως ή άλλως στο πλάνο του να καλέσει τον Βέλεθ για αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του που τελειώνει το καλοκαίρι του 2023.

Πέρυσι, άλλωστε, ήταν αρχηγός της ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια και κατά κοινή ομολογία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ενας λόγος παραπάνω μετά την παραπάνω εξέλιξη και την πρόταση της ομάδας του Δώνη. Ο Παναθηναϊκός έκανε ρελάνς, κάλεσε τον μάνατζερ του παίκτη και του προσφέρει διετή επέκταση συμβολαίου με αύξηση απολαβών ύψους 40% από φέτος έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Βέλεθ αμείβεται με καθαρές απολαβές ύψους 300 χιλ. ευρώ το χρόνο και η πρόταση για νέο συμβόλαιο από το τριφύλλι ξεπερνά τις 400 χιλ. ευρώ, μέσω της οποίας ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί ότι θα τον κρατήσει στο ρόστερ του.

 

Με 6 «πράσινους» και τον νεαρό Σαμοντούροβ οι επιλογές του Ιτούδη!

Previous article

Μακέντα: «Αυτή τη χρονιά ο πραγματικός Κίκο θα επιστρέψει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.