0

Πάμε να δούμε ποια ονόματα παίζουν δυνατά στην «πράσινη» λίστα.

Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι στοιχηματικές εταιρίες, είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος! Ο Έλληνας τεχνικός αποδεσμεύτηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα μέσα της σεζόν και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε πάγκους ομάδων της Euroleague σίγουρα θα απασχολήσει αρκετές ομάδες που θα βγουν στην αγορά για προπονητή, όμως με δεδομένο το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του, η τωρινή σύνδεσή του με τους «πράσινους» μοιάζει λίγο τραβηγμένη, χωρίς τίποτα φυσικά να αποκλείεται, αφού μιλάμε για επαγγελματίες.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς. O 52χρονος τεχνικός από το Μαυροβούνιο απολύθηκε από τη Βιλερμπάν το 2020 και μετά από λίγο καιρό ανέλαβε τη Μονακό, με την οποία κατέκτησε το Eurocup και μια θέση στην Euroleague. Ωστόσο και από τους Μονεγάσκους αποδεσμεύτηκε πρόωρα στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου και έκτοτε βρίσκεται εκτός πάγκων.

Ψηλά στην «πράσινη» λίστα βρίσκεται πλέον και ο Αντρέα Τρινκιέρι. O Ιταλός, άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, έχασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα Γερμανίας από την Άλμπα, αποτέλεσμα που ενδεχομένως να κάνει αβέβαιη την παρουσία του στον πάγκο των Βαυαρών την επόμενη σεζόν.

Κοιτώντας λίγο παρακάτω βρίσκουμε τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος μόλις κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αδριατική Λίγκα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για την ώρα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, εξετάζοντας πιθανόν και άλλες επιλογές.

Την πρώτη πεντάδα, μάλλον παραδόξως, συμπληρώνει ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος παράτησε στα κρύα του λουτρού τη Φενέρμπαχτσε για να επιστρέψει στο NBA ως βοηθός του Τζέισον Κιντ στον πάγκο των Ντάλας Μάβερικς.

Πιο κάτω υπάρχουν κι άλλα γνώριμα στο «πράσινο στρατόπεδο» ονόματα, όπως αυτά του Χρήστου Σερέλη, του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, του Αντρέα Πιστιόλη, αλλά και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Super League 1: Εκλέγει σήμερα νέο πρόεδρο

Previous article

H αναζήτηση για χαφ και εξτρέμ (και όχι μόνο) συνεχίζεται

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.