0

Η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη κατέθεσε νέα πρόταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αγορά του Φραν Βέλεθ, με το ποσό να φτάνει στις 850.000 ευρώ. Παράλληλα η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Ισπανό με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε αποδεκτή την πρόταση της Αλ Φατέχ για τον Φραν Βέλεθ, κάτι που σημαίνει πως η μετακίνηση του Ισπανού αμυντικού στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Έτσι το “τριφύλλι” θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 850.000 ευρώ, ενώ ύστερα από αίτημα της ελληνικής ομάδας, το ποσό θα καταβληθεί άμεσα στα ταμεία του συλλόγου και όχι σε δόσεις.

Ο 31χρονος αμυντικός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι “πράσινοι” είναι πλέον υποχρεωμένοι να βγουν στην αγορά για την απόκτηση τουλάχιστον δύο κεντρικών αμυντικών, αφού αυτή τη στιγμή στο ρόστερ βρίσκονται οι Μπαρτ Σχένκεφελντ, Ζβόνιμιρ Σάρλια, Αχιλλέας Πούγγουρας και Γιώργος Σιδεράς.

 

Έτσι αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ ο Δημήτρης – Γκαρντ που θα απογειώσει Παπαγιάννη – Τρελά λεφτά!

Previous article

Μπόλονι: Παρουσιάστηκε από τη Μετς και θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.