0

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε στον αριστεροπόδαρο Ισλανδό στόπερ που βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για Αυστρία.

Ο Μάγκνουσον συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό σε όλα και βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αυστρία και να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη. Αριστεροπόδαρος, με ικανότητα τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και χαμηλά, ενώ βοηθά σημαντικά και η ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια.

Αποτελεί βασικότατο στέλεχος της Εθνικής Ισλανδίας, έπαιξε στις πρόσφατες αναμετρήσεις για το Nations League και το κασέ του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν της τάξεως των 1.2 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 4 φορές με τη ρωσική ομάδα, ενώ είχε και 5 ματς με την Εθνική Ισλανδίας. Ο λόγος ήταν ένας τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα που τον οδήγησε στο χειρουργείο τον Απρίλιο του 2021 και τον ανάγκασε να μείνει εκτός για 10 μήνες.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει επανέλθει πλήρως και η αγωνιστική του δραστηριότητα δείχνει πως ξεπέρασε το διάστημα της μακράς απουσίας.

Πρόκειται για ποιοτικό παίκτη με καλό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά. Μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, παρά το ύψος του. Έχοντας ικανότητα με την μπάλα στα πόδια καλύπτει τη θέση αυτή στην Εθνική του ομάδα. Παράλληλα, αναλαμβάνει και αρκετές φορές και τα χτυπήματα στις στημένες φάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο, με 42 συμμετοχές στην Εθνική Ισλανδίας της οποίας είναι μεταξύ των αρχηγών και σε θεωρητικό επίπεδο πρόκειται για μία επιλογή που ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Τα υπόλοιπα στην πράξη.

Να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο ο Παναθηναϊκός

Previous article

Νέντοβιτς: «Μου φέρνει αναγούλα να ακούω την λέξη εκβιασμός για την ομάδα που αγάπησα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.