0

Το δέσιμο του Χόρντουρ Μάγκνουσον με τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ ήταν μοναδικό. Ο Ισλανδός στόπερ λατρεύτηκε από τους φιλάθλους της Μοσχοβίτικης ομάδας, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν γκράφιτι σε τοίχο της πόλης με το πρόσωπο του!

Λίγο πριν από το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, ο Μάγκνουσον είδε δύο οπαδούς της πρώην του ομάδας να ζωγραφίζουν το πρόσωπο του και να συνοδεύουν το γκράφιτι με μια από τις ατάκες που είχε πει στο διάστημα που αγωνίστηκε στο ρωσικό σύλλογο. “Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους. Αποδείξατε ότι η Μόσχα είναι κόκκινη και μπλε”.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν είχε κρύψει τη συγκίνηση γι’ αυτή την κίνηση των φιλάθλων της ΤΣΣΚΑ.

“Είναι κάτι το απίστευτο! Μου προκάλεσε εντύπωση και έκπληξη που είδα το πρόσωπο μου στον τοίχο. Δεν ξέρω τι να πω. Με έκαναν να αισθάνομαι ως “θρύλος” του συλλόγου, αλλά δεν είμαι. Είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που έδωσα κάτι στην ΤΣΣΚΑ και αυτό το αισθάνεται κι ο κόσμος”, ήταν τα λόγια του.

 Viber 2022 07 09 23 02 40 870

Στην εθνική Σερβίας κλήθηκε ο Ριαστίσεβιτς

Previous article

Πόλος έλξης ο Μάγκνουσον για τους φίλους του Παναθηναϊκού (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.