0

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν στο σημερινό πρώτο φιλικό με την Γουότφορντ τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Το πρώτο του φιλικό έδωσε ο Παναθηναϊκός για τη φετινή σεζόν. Οι πράσινοι έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο αν αναλογιστεί κανείς τόσο το γεγονός ότι το τριφύλλι δεν έχει ματς στα πόδια του όσο και το επίπεδο του αντιπάλου. Η Γουότφορντ είναι μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά, αλλά έχει και ένα ρόστερ πιο ακριβό από τον Παναθηναϊκό.

Είναι πολύ θετικό το ότι οι πράσινοι έδειξαν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και με τις δύο ενδεκάδες που χρησιμοποίησαν. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι το τριφύλλι φέτος έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις. Τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα όσο και οι νεαροί παίκτες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Άνταμ Τσέριν μπήκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Σλοβένος ξεχώρισε από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα, έβλεπε γήπεδο, είχε πολύ καλή αντίληψη ενώ έδειξε σαν να βρίσκεται καιρό στο τριφύλλι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγες μέρες. Μέχρι το 60ο λεπτό του αγώνα έπαιξε ως 6αρι ενώ όταν μπήκε ο Πέρεθ έπαιξε πιο μπροστά.

Παράλληλα, ο Γιούρι Λοντίγκιν έδειξε έμπρακτα ότι ανταγωνισμός στη θέση «1» θα είναι μεγάλος φέτος. Έκανε δύο – τρεις καλές επεμβάσεις ενώ ήταν θετικός και με την μπάλα στα πόδια. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για τους πράσινους. Στο δεύτερο μισό του αγώνα έπαιξε και ο Κρίστιαν Γκάνεα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ βοήθησε το τριφύλλι επιθετικά ενώ και αμυντικά ήταν θετικός και απέδειξε ότι μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας πίσω από τον Χουάνκαρ.

Από τους παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι στον Παναθηναϊκό Β΄ και πήραν χρόνο συμμετοχής ξεχώρισε ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο νεαρός μπήκε νωρίς στο ματς και έπαιξε μέχρι το 83ο λεπτό (λόγω του τραυματισμού του Σάντσες). Ήταν συγκεντρωμένος, είχε σωστές μεταβιβάσεις ενώ με τα ανεβάσματα του προσπάθησε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην Γουότφορντ. Γενικότερα είχε πολύ καλύτερη εικόνα από τον Φακούντο Σάντσες.

Επιπρόσθετα, βασικός ξεκίνησε και ο Γιάννης Σαρδέλης. Ο νεαρός αγωνίστηκε για 45 λεπτά και ειδικά τα πρώτα 25 ήταν εξαιρετικός. Μάλιστα στο 20ο λεπτό του αγώνα είχε μια ωραία ενέργεια αλλά το σουτ το έδιωξε ο τερματοφύλακας της Γουότφορντ με πολύ καλή επέμβαση. Μαχητικός, γρήγορος και οι επιλογές που έκανε ήταν πολύ σωστές. Αυτός που ανταποκρίθηκε καλά ως αμυντικός χαφ ήταν ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο νεαρός έπαιξε για 60 λεπτά απέφυγε τα λάθη και βοήθησε στην καλή ανάπτυξη του τριφυλλιού. Από την άλλη ο Γιώργος Σιδεράς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε δίδυμο με τον Σάρλια. Ήταν σταθερός και έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα, ενώ δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους επιθετικούς της Γουότφορντ. Τέλος ο Κρυπαράκος μπήκε στο τελευταία λεπτά του αγώνα και δεν μπόρεσε να δείξει πολλά από τα καλά στοιχεία.

Το πιο θετικό σημάδι είναι ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός φέτος φαίνεται να έχει περισσότερες λύσεις απ΄ ότι την περασμένη σεζόν.

 

Τα highlights του φιλικού Παναθηναϊκός – Γουότφορντ (Vid)

Previous article

Formula 1, GP Αυστρίας: Επιστροφή στις νίκες για Λεκλέρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.