0

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων από τον Ιταλικό Τύπο αναφορικά με συλλόγους που δείχνουν ενδιαφέρον για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ο ατζέντης του τερματοφύλακα των Πράσινων φαίνεται ότι έχει βάλει… πωλητήριο και προτείνει τον πελάτη του δεξιά και αριστερά. Προφανώς και η δουλειά των μάνατζερ είναι να βγάλουν κέρδος από τους πελάτες τους και να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, ωστόσο ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Μπρινιόλι μάλλον θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός και… διακριτικός.

Αρχικά γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση πώλησης του Ιταλού τερματοφύλακα και κατά δεύτερο λόγο γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο Μπρινιόλι βρίσκεται μόλις μια σεζόν στο Τριφύλλι, θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις φανέλα βασικού και θα χρειαστεί να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού. Εκτός αν είναι τόσο… γάτα ο ατζέντης του που καταφέρει να βρει μια πρόταση τόσο ελκυστική, η οποία θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην απόφαση πώλησης.

 

Τι παίκτες αναζητά ο Παναθηναϊκός; Εύκολη η απάντηση

Previous article

Επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και ο «δαιμόνιος» Αντριους!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.