0

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Ντομίνγκο Μπλάνκο θέλει να μετακομίσει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αθήνα για λογαριασμού του Παναθηναϊκού!

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός χαφ είναι από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού».

Ο ίδιος έχει ανακοινώσει την απόφαση του να μη συνεχίσει στην Ιντεπεντιέντε, καθώς έχει τονίσει πως στόχος του είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό, χωρίς πάντως χωρίς να διευκρινίζει πάντως εάν θέλει συγκεκριμένα Ευρώπη.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Μπλάνκο έχει μιλήσει με τους εκπροσώπους του και τους έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει μόνο Ευρώπη! Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, καθώς φέρεται να τους έχει αναφέρει πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την υπόθεση!

Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» πάντως υπάρχει αισιοδοξία για την υπόθεση, ωστόσο οι «πράσινοι» κρατάνε χαμηλά την… μπάλα και περιμένουν τις εξελίξεις πάνω στο θέμα…

 

Επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και ο «δαιμόνιος» Αντριους!

Previous article

Τα βρήκαν Μπάγερν – Μπαρτσελόνα, μετακομίζει στη Βαρκελώνη ο Λεβαντόφσκι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.