0

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης μίλησε στον OverFM για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Λάμπρος Γκαραγκάνης, μίλησε στον OverFM για την κλήρωση του «τριφυλλιού» με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και το πόσο σημαντικό είναι να μπει στους ομίλους.

Για την κλήρωση

Για τον Παναθηναϊκό η κλήρωση με τη Σλάβια Πράγας είναι η χειρότερη δυνατή δεδομένου ότι υπήρχαν και άλλες αρκετά υποδεέστερες ομάδες. Η Σλάβια είναι μία ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τους οκτώ του Κόνφερενς Λιγκ και πρόπερσι μέχρι τους οκτώ του Γιουρόπα Λιγκ. Εξίσου μουδιασμένα υποδέχθηκαν την κλήρωση και οι Τσέχοι. Όμως θα είναι πιο έτοιμοι μέχρι το πρώτο παιχνίδι καθώς θα έχουν δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια σε αντίθεση με τους “πρασίνους” που αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο για φέτος και μπαίνει σαν αουτσάιντερ.

Για τον Παναθηναϊκό αυτή η δυάδα αγώνων είναι πολύ σημαντική, γιατί αν περάσει το εμπόδιο της Σλάβια, στα πλέι-οφ της διαωργάνωσης θα βρίσκεται στους ισχυρούς στην κλήρωση των πλέι-οφ. Έτσι θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για να μπει ξανά στον ευρωπαϊκό χάρτη και να βάλει τέλος στην πενταετή απουσία του από τις Ευρωπαϊκες διοργανώσεις κάτι το οποίο χρειάζεται στην κατάσταση που βρίσκεται. Ο συγκεκριμένος στόχος ίσως είναι πιο ψηλά και από το πρωτάθλημα ή το κύπελλο.

Για τα μεταγραφικά

Όσον αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο. Υπάρχουν ονόματα που είναι υποψήφια για μερικές θέσεις ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε ότι κανένας από τους παίκτες που του έχουν προταθεί δεν έκανε τη διαφορά. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το ρόστερ του και ρισκάρει ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού με την Σλάβια να έχει κενά.

 

Σημαντική εξέλιξη με Χεζόνια!

Previous article

Τι συμβαίνει με τον Ζοσέ Κόλμαν και τον Παναθηναϊκό;; (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.