0

Ο «Εξάστερος» αναζητά έναν ξένο παίκτη στο «4», ώστε να συμπληρώσει το ρόστερ του, μαζί με τις περιπτώσεις των Γ. Καλαϊτζάκη και Μήτογλου που δουλεύονται παράλληλα.

Οι λύσεις στην ευρωπαϊκή αγορά είναι φυσικά πολύ περιορισμένες και στο Podcast του «SDNA» ειπώθηκε πως ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ομάδα είναι ο Μιντγκάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο 32χρονος Λιθουανός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αρμάνι, Ολυμπιακό, Ζαλγκίρις, Μάλαγα αλλά και τους Νικς του NBA.

Συνολικά στην καριέρα του στην Euroleague μετρά 7.7 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 0.2 τάπες ανά αγώνα, συγκεντρώνοντας 7.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης,

Πέρσι, μέτρησε 5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 0.3 ασίστ, 0.4 ριμπάουντ, 0.1 τάπες και 0.5 λάθη ανά αγώνα σε 12:28 λεπτά με την Ζενίτ, συγκεντρώνοντας 4.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

 

Ανδρουλάκης σε Βαζέχα: «Πράσινος και αθλητικά και στην πολιτική»

Previous article

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ντεμπούτο με γκολ για Χάαλαντ! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.