0

Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει τόσο πολύ, που υπονομεύει την ευρωπαϊκή προοπτική μετά από πέντε χρόνια παντελούς απουσίας.

Το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί απ’ τη Σλάβια, τότε όλοι θα αναθεματίζουν διότι η ομάδα έμεινε χωρίς κεντρικό χαφ και χωρίς σέντερ φορ. Κι αφού είναι γνωστό πως τις μεταγρφές τις κάνει ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς, είναι πολύ λογικό να πέσει το ανάθεμα και πάνω του. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν καλύπτει απλά τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αυτή είναι μία ανάγνωση, η άλλη ανάγνωση είναι ότι ταυτόχρονα τον δείχνει με το δάχτυλο. Λέει ότι «αρμόδιος για να κάνεις τις μεταγραφές είναι ο προπονητής, εμείς λεφτά του δίνουμε. Αυτός είναι που δεν βρίσκει παίκτες». Το πρόβλημα είναι μεγάλο και μεγαλώνει κάθε μέρα που περνάει και δεν έρχεται κάποιος παίκτης για να καλύψει τα υπαρκτά κενά.

Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει τόσο πολύ, που υπονομεύει την ευρωπαϊκή προοπτική μετά από πέντε χρόνια παντελούς απουσίας.

Ενίσχυση …άμεσα!

Previous article

Ο Τσάβι θέλει τη μεγάλη επιστροφή: Ζήτησε να γυρίσει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.