0

Σε σχέση με άλλες χρονιές η φετινή κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές καθώς όλος ο…. καλός ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζεύτηκε στη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Aλαφούζος, Μαρινάκης, Καρυπίδης, Κομπότης, Μελισσανίδης και η υπόλοιπη κομπανία βρέθηκαν όλοι μαζί για ένα βράδυ… “πρώτο τραπέζι πίστα” με τους φωτογράφους να βγάζουν γερό μεροκάματο. Μαζί τους επίσης ήταν και ο μεγάλος υφυπουργός Ολυμπιακού (εεε αθλητισμού…), Λευτέρης Αυγενάκης, για να κάνει την χαρωπή “γλάστρα”.

Οι φωτογραφίες του Γιάννη Αλαφούζου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μας προκάλεσαν προφανώς αλγεινή εντύπωση αλλά το νόημα δεν βρίσκεται εκεί. Το να χαιρετιούνται μεγαλοεπιχειρηματίες σε μια “εκδήλωση” δεν είναι κάτι κακό.

Για παράδειγμα είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είναι στα “μαχαίρια” με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό αλλά και τον Καρυπίδη του Άρη. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Μάκη Γκαγκάτση να έχει θερμό χαιρετισμό και με τους δυο σε ένα ανθρώπινο πλαίσιο.

Τα ίδια ακριβώς θα ίσχυαν και για τον Γιάννη Αλαφούζο από του οποίου το τραπέζι πέρασε ουκ ολίγες φορές ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κατά τη χθεσινή βραδιά.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια και για εμάς καθώς ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αποτελεί έναν απλό ακόλουθο του Μαρινάκη στην προσπάθεια του να ρίξει με κάθε τρόπο τη διοίκηση Μπαλτάκου στην ΕΠΟ και ουσιαστικά τη συμμαχία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο τρόπος μάλιστα που ο Γιάννης Αλαφούζος ακολουθεί τον Μαρινάκη είναι εξευτελιστικός για την ομάδα γιατί πάρα πολύ απλά:

ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΑΡΚ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ!

Είτε αρέσει είτε όχι, στην όλη ιστορία υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι θεμιτά και κάποια άλλα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ:

  • Είναι θεμιτό να βρισκόμαστε απέναντι στην ΕΠΟ από τη στιγμή που τα σπάσαμε με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός πρέπει κανονικά να ηγείται και όχι να ακολουθεί τους άλλους.
  • Είναι θεμιτό να θέλουμε ξένο αρχιδιαιτητή (που να μην μας σφάζει στο γόνατο όπως ο Κλάτενμπεργκ).
  • Είναι θεμιτό να μην θέλουμε Έλληνες διαιτητές σε ντέρμπι και όχι μόνο.
  • Είναι θεμιτό να θέλουμε διαφάνεια στην ΕΠΟ.

Ξέρετε όμως τι δεν είναι θεμιτό;

  • Δεν είναι θεμιτό να συνασπιζόμαστε και μάλιστα ως “ουρά” με την ομάδα που έχει ασελγήσει για πάνω από 25 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
  • Δεν είναι θεμιτό να πιστεύουμε ότι αν η ΕΠΟ πέσει ξανά στα νύχια του Μαρινάκη, θα δούμε κάτι διαφορετικό στο κομμάτι της διαιτησίας. Ο Μαρινάκης είναι ο ορισμός του “πάρτα όλα”.

    Θα επιτρέψει ποτέ στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει πρωτάθλημα χωρίς να του στείλει Καραντώνηδες να τον “εκτελέσουν”;

  • Δεν είναι θεμιτό να βάζουμε τον Παναθηναϊκό κάτω από κομματικά συμφέροντα για να εξυπηρετήσουμε τον πολιτικό μας χώρο και μόνο. Γιατί μεταξύ άλλων γίνεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Όπως λοιπόν γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ζήτημα δεν είναι οι χαιρετούρες και οι αγκαλιές που είδαμε χθες. Η ουσία βρίσκεται στον τρόπο που κινείται η διοίκηση Αλαφούζου από την άνοιξη και μετά γύρω από το θέμα της διαιτησίας.

Και ο τρόπος αυτός ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Υ.γ.: Ε όχι και δεν έχει τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός!

Δίπλα στον μεγαλομέτοχο καθόταν χθες η αλεπού του ποδοσφαίρου…

Πηγή: leoforos1908.gr

 

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν είναι στοίχημα, αλλά προσθήκη ουσίας!

Previous article

Όταν ο Σαραβάκος διέλυε τη Γκέτεμποργκ για τα μάτια του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.