0

Το μήνυμα αισιοδοξίας του Αϊτόρ προς τους φίλους του Παναθηναϊκού ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Σλάβια Πράγας. «Πάμε να τα δώσουμε όλα με τον κόσμο μας».

Από τη στιγμή που ακούστηκε το τριπλό σφύριγμα του ανεκδιήγητου Γάλλου διαιτητή, οι πάντες στον Παναθηναϊκό ήταν απογοητευμένοι απ’ το αποτέλεσμα. Πέρα απ’ την αποβολή του Παλάσιος και τη δικαιολογημένη οργή που έφερε στους Πράσινους.

Πέρα απ’ τα συγκεκριμένα συναισθήματα όμως, το μυαλό όλων άρχισε ήδη να ταξιδεύει στη ρεβάνς της 11ης Αυγούστου. Στη Λεωφόρο. Οι παίκτες και ο Γιοβάνοβιτς είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την μεγάλη ανατροπή του 2-0 κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σλάβια Πράγας.

Φάνηκε κι απ’ την ανάρτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αυτή η ψυχοσύνθεση. Ο Ισπανός θέλησε μέσω social media να στείλει το δικό του μήνυμα. Αναφέροντας πως μπορεί να χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός έγραψε:

«Χάσαμε μια μάχη, όμως όχι τον πόλεμο. Πάμε να τα δώσουμε όλα με τον κόσμο μας την επόμενη Πέμπτη».

 

 

Δύσκολο αλλά ο Παναθηναϊκός το’ χει ξανακάνει

Previous article

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια της ρεβάνς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.