0

Πρωτοφανής αλλοίωση ενός ζευγαριού

Πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να συναντήσουμε μία τόσο ξεκάθαρη αλλοίωση ενός ζευγαριού, με τους ρέφερι να κρίνουν αποτελέσματα και στα δύο παιχνίδια και συνολικά μία ολόκληρη πρόκριση. Σε ένα παιχνίδι είναι σύνηθες να βρίσκεις ένα μεγάλο λάθος υπέρ μίας ομάδας. Στο Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός, οι Τσέχοι δεν πήραν απλά τα… σπόρια αλλά ολόκληρο το καρπούζι. Ευνοήθηκαν εξόφθαλμα, πήραν δύο τεράστιας σημασίας σφυρίγματα και θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Μπουκέ και τον Μπανκς. Τον Γάλλο για την… εφεύρεση της δεύτερης κίτρινης στον Παλάσιος και τον Άγγλο για την εξαφάνιση του πέναλτι πάνω στον Σένκεφελντ και της δεύτερης κίτρινης στον πορτιέρε των Τσέχων. Δύο φάσεις στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου που αν δίνονταν όπως θα έπρεπε, πιθανότατα σήμερα θα κάναμε άλλη συζήτηση.

ηηη

Κάποια στιγμή θα πρέπει να εξηγήσει η UEFA ποιό είναι το σκεπτικό για την μη χρήση VAR στα προκριματικά. Δηλαδή τα παιχνίδια των ομίλων είναι τα σημαντικά και στα προκριματικά ας γίνει του… Κουτρούλη ο γάμος; Από την στιγμή που-ευτυχώς- η τεχνολογία μπήκε στη ζωή του ποδοσφαίρου, είναι ακατανόητο, λάθος και τραγελαφικό να γίνονται παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργάνωσεων χωρίς VAR και να έχει την ευκαιρία ο κάθε απίθανος διαιτητής να πετσοκόβει, να αλλοιώνει και να καθορίζει νικητές και χαμένους.

Η μεγάλη αλήθεια: Στον καθρέφτη ευθυνών εκτός από τους «σφαγείς» θα δει ΚΑΙ τον εαυτό του!

Previous article

Η απόδοση του Μάγκνουσον έδειξε το δρόμο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.