0

Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού ουσιαστικά βγάζει απ’ το «κάδρο» την Κορίνθιανς ξεκαθαρίζοντας με σεβασμό πως δεν είχε, ούτε έχει κάποια επαφή με το κλαμπ!

Ένας αντίπαλος λιγότερος για τον Παναθηναϊκό, στη «μάχη» για την απόκτηση του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος μέσω social media ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα Κορίνθιανς. Χαρακτήρισε μάλιστα «Fake News» τα δημοσιεύματα στη χώρα του.

Εδώ και κάποιες ώρες, έχει ξεσπάσει όργιο δημοσιευμάτων στη Βραζιλία, σύμφωνα με τα οποία ο 29χρονος άσος συζητά με την Κορίνθιανς, η οποία μάλιστα αναφερόταν πως του δίνει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. Ειδικά για τα δεδομένα της.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο βραχύσωμος άσος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Παρέθεσε ένα απ’ τα δημοσιεύματα και έκανε τα εξής σχόλια:

«Με σεβασμό προς τους οπαδούς της Κορινθίανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία.

Αυτό είναι τελείως fake news. Δεν είχα και δεν έχω καμία επαφή για μια ενδεχόμενη μεταγραφή στον σύλλογο».

Η αντίδραση του Μπερνάρ έχει τεράστια σημασία καθώς η μεταγραφική περίοδος στη Βραζιλία ολοκληρώνεται αύριο 15/8. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει ζήτημα “παιχνιδιών” από κάποια εμπλεκόμενη πλευρά.

Οπότε η «Τιμάο» βγαίνει απ’ το «κάδρο». Αν και όπως ανέφερε κι ο Μπερνάρ, μάλλον δεν μπήκε ποτέ. Κατά συνέπεια γίνεται λίγο ευκολότερος ο έτσι κι αλλιώς δύσκολος δρόμος του Παναθηναϊκού για να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Βραζιλιάνο παικταρά.

Ψάχνεται για εξωτερικό ο Πούγγουρας

Previous article

Υποτιμάται ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.