0

Η κόκκινη του Νούνιες έβαλε πολύ δύσκολα στην Λίβερπουλ, η οποία μπορεί να απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (1-1) αλλά έμεινε ήδη 4 βαθμούς πίσω από την Σίτι.

Η Λίβερπουλ είχε μόνο νίκες στα τελευταία 10 ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, όμως τα σερί είναι για να σπάνε. Μοιραίος για την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ ήταν ο Ουρουγουανός επιθετικός, Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος αφού έχασε δύο αδιανόητες ευκαιρίες, έχασε και τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος και αφού έριξε κουτουλιά στον Αντερσεν, είδε απευθείας κόκκινη και δεν παίζει στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με την Γιουνάιτεντ. Μετά τη νέα ισοπαλία, οι Reds βρίσκονται ήδη στο -4 από την πρωτοπόρο και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Σίτι.

Στο 9’ ο Νούνιες πλάσαρε ψηλά ενώ ήταν φάτσα με το γκολ και στη συνέχεια ο Λουίς Ντίας (16’) και δύο φορές ο Σαλάχ (23’, 30’) δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ για τους Μέρσεϊσαϊντερς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Πάλας σόκαρε το Anfield στο 32’ όταν ο Εζε πέρασε με ασύλληπτη ντρίμπλα ανάμεσα από δύο και πέταξε τρομερή πάσα στο ξέφωτο για τον Ζαχά, που με υποδειγματικό τελείωμα νίκησε τον Αλισον. Το 0-1 έμεινε για το πρώτο μέρος αφού στο 41’ ο σκόρερ δεν έκανε το 2×2 και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσων ο Νούνιες με… τσαφ βρήκε το δοκάρι.

Ο Νούνιες φαινόταν ότι δεν είναι σε καλό βράδυ και στο 49’ από καλή θέση αντί να εκτελέσει, επιχείρησε πάσα προς τα πίσω και στο 57’ έγινε το αδιανόητο. Ο Ουρουγουανός ξέφυγε και αντέδρασε με κουτουλιά στο πρόσωπο του Αντερσεν για να δει απευθείας κόκκινη και να βάλει ακόμα πιο δύσκολα στην ομάδα του Κλοπ. Αντίθετα όμως σε ό,τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς, τέσσερα αργότερα, οι Reds ισοφάρισαν με τρομερό σουτ εκτός περιοχής από τον Λουίς Ντίας (1-1).

Ο Γερμανός προπονητής έριξε στο 63’ στο ματς τον Τσιμίκα για να πιέσει περισσότερο, όμως στην καλή του στιγμή ο Αλεξάντερ-Αρνολντ στο 71’ έκανε κακό τελείωμα μέσα από την περιοχή. Σίγουρα όχι τόσο κακό από εκείνο του Ζαχά στο 78’ αφού ολομόναχος με το τέρμα στο έλεός του ο Ιβοριανός έστειλε την μπάλα άουτ με προβολή. Το 1-1 έμελλε να διατηρηθεί ως το τελικό αφού στο φινάλε τα καλά σουτ των Σαλάχ και Καρβάλιο δεν βρήκαν για λίγο τον στόχο.

Tweet από τη Λατινική Αμερική: «Μάχη Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για Μπερνάρ»

Previous article

Παναγιώτης Τριαντόπουλος: Από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ ως νέος Managing Director

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.