0

Η πλέον κρίσιμη μέρα για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό είναι η σημερινή

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Μπερνάρντ και είναι ένα βήμα μακριά από το να ολοκληρώσει το μεταγραφικό χτύπημα του καλοκαιριού. Όχι μόνο στο τριφύλλι αλλά εν γένει στη Super League, καθώς δεν έρχεται κάθε μέρα στην Ελλάδα ένας 29χρονος διεθνής Βραζιλιάνος όπως ο συγκεκριμένος.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή, και αυτό είναι κάτι που ισχύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αν δεν πέσουν οι υπογραφές καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι σίγουρη για κανέναν ποδοσφαιριστή. Πόσες φορές ο Παναθηναϊκός έφερε παίκτη στη χώρα μας που είχε συμφωνήσει στα πάντα αλλά εν τέλει η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε επειδή δεν μπήκαν οι τελικές υπογραφές στα συμβόλαια;

Οπότε η πλέον καθοριστική μέρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπερνάρντ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η Τρίτη (16/8), καθώς στη διάρκεια της μέρας αναμένεται όσα είχαν συμφωνήσει τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές να αποτυπωθούν στα χαρτιά και στα συμβόλαια και να αποσταλούν στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και στους εκπροσώπους του. Ενώ παράλληλα οι πράσινοι θα έχουν και τις τελικές επαφές με την ομάδα του ούτως ώστε να εξασφαλίσουν ότι είναι ελεύθερος.

Στον Παναθηναϊκό φυσικά θα περιμένουν πίσω υπογεγραμμένα τα σχετικά έγγραφα και τότε μόνο θα μπορούν να πουν πως επήλθε πλήρη συμφωνία για την απόκτηση του διεθνή Βραζιλιάνου και να κανονίσουν εν συνεχεία τα του ταξιδιού του στην Αθήνα από την Αυστρία πιθανότατα την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

 

Panathinaikos AC esports: ”Παναθηναϊκός είσαι και ο στόχος είναι να νικάς”

Previous article

Γιόζεφ Βάντσικ, το ”Βουνό” του Παναθηναικού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.