0

Η άφιξη του Φερνάντο Ερνάντεζ στην Ελλάδα, θα τον κάνει να αισθανθεί με το… καλησπέρα τη λατρεία του κόσμου. Η ΠΑΕ εξασφάλισε άδεια για να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και να αποθεωθεί απ’ τον κόσμο.

Ο Κουβανός σούπερ σταρ, απ’ το «Ελ. Βενιζένος» ίσα-ίσα που θα προλάβει να αφήσει τα πράγματά του στο ξενοδοχείο. Γιατί η οικογένεια του Παναθηναϊκού του ετοιμάζει υποδοχή που θα τον ενθουσιάσει. Άλλωστε ένας απ’ τους λόγους που ο Ερνάντεζ επέλεξε το Τριφύλλι, είναι η «τρέλα» του με την εξέδρα των Πράσινων.

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξασφάλισε ειδική άδεια, έτσι ώστε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του τμήματος βόλεϊ να βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Προκειμένου να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, η οποία δεν αποκλείεται να γεμίσει για την πρεμιέρα της Super League με τον Ιωνικό. Μην ξεχνάμε ότι τόσο η μεταγραφή του Γίρι Κοβάρ όσο και του Φερνάντο Ερνάντεζ αποτελούν το… δώρο της ΠΑΕ στον ΑΟ, με σκοπό να γίνει πιο ισχυρή η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών και να κάνει το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Ο σκοπός δεν είναι άλλος απ’ το να γνωρίσει την αποθέωση απ’ τους φίλους του Παναθηναϊκού! Η κίνηση αυτή θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης και δεδομένα θα ενθουσιάσει τόσο τον Ερνάντεζ όσο και τους φίλους του Τριφυλλιού που ήθελαν σαν «τρελοί» τον Κουβανό παικταρά στην ομάδα. Και η επιθυμία τους έγινε πράξη.

Τα… όπλα για πρωτάθλημα και κύπελλο (Vids-Pics)

Previous article

Κοιτάζει τον Ιντρίζι της Σάλκε ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.