0

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε ένα σημαντικό μεταγραφικό ντεμαράζ, αλλά έχει μπροστά του τα ανοιχτά μέτωπα των Σένκφελντ και Αϊτόρ.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πέρασαν ένα απαιτητικό καλοκαίρι και χειρίστηκαν αρκετά ζητήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων με επιτυχία. Ικανοποιώντας στο βαθμό που ήταν εφικτό, τις εισηγήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η δουλειά των στελεχών της ΠΑΕ δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού πρέπει να κλείσει η συμφωνία με τον Μπερνάρντ Ντουάρτε και να δρομολογηθεί άλλη μία μεταγραφή στη μεσαία γραμμή.

Όμως, υπάρχει ένας τομέας που δεν σημείωσε την πρόοδο που θα έπρεπε: οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν τον Ιούνιο του 2023. Όχι όλων, ασφαλώς, αλλά των ενδεκαδάτων.

Συγκεκριμένα, τρεις βασικοί στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, δεσμεύονται για άλλον έναν χρόνο. Οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Ρούμπεν και ο Κουρμπέλης, από την Πρωτοχρονιά, θα μπορούν να συμφωνήσουν με άλλη ομάδα.

Οι δύο πιο «καυτές» υποθέσεις

Υπήρχαν προσδοκίες ότι ειδικά με τον Σένκφελντ και τον Αϊτόρ, στη διάρκεια του καλοκαιριού θα είχαν επιτευχθεί συγκλίσεις στις διαπραγματεύσεις, ούτως ώστε το φθινόπωρο οι δύο παίκτες να υπέγραφαν νέα συμβόλαια. Ωστόσο, τουλάχιστον φανερά, εκτός από προκαταρκτικές επαφές, οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει.

Από την άλλη, είναι βέβαιο ότι οι απαιτήσεις του Σένκεφελντ και του Αϊτόρ θα μεγαλώσουν. Ο Ισπανός εξτρέμ και ο Ολλανδός αμυντικός είχαν κομβικό ρόλο την προηγούμενη σεζόν και είδαν να έρχονται στο «Γεώργιος Καλαφάτης», νέοι και ακριβοπληρωμένοι συμπαίκτες τους.

Κατά συνέπεια, ο Σένκεφελντ και ο Αϊτόρ έχουν κάθε λόγο να ζητήσουν χρήματα εφάμιλλα ή παραπλήσια με του Μάγκνουσουν και του Βέρμπιτς. Εξυπακούεται πως στο Τριφύλλι αντιλαμβάνονται την κατάσταση, αλλά η επαναφορά του Παναθηναϊκού στο πραγματικό μέγεθος του, συνεπάγεται και το ανάλογο κόστος.

Έφτασε ο ο Ερνάντεζ (Pic)

Previous article

Συνεχίζουν τα ανέκδοτα οι Ιταλοί: «Αρέσει στη Βερόνα ο Αλεξανδρόπουλος, μπορεί να τον πάρει με κάτι λιγότερο από 4 εκατ. ευρώ»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.