0

Απόλυτη επιβεβαίωση από την Πορτογαλία, καθώς τα Μέσα της χώρας αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέθεσε επίσημη πρόταση 5 εκατομμυρίων για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού!

Ήταν στις 17 Αυγούστου, όταν αποκαλύψαμε το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ένα ενδιαφέρον το οποίο η πορτογαλική ομάδα μετουσίωσε και σε επίσημη πρόταση, την οποία ωστόσο ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε, καθώς το ποσό ήταν κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Τα «λιοντάρια» ωστόσο επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, φτάνοντας έτσι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο ήταν και το όριο που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός.

Και πλέον, όπως ενημερωθήκατε, ο Έλληνας μέσος του «τριφυλλιού» οδεύει προς την Πορτογαλία και μάλιστα δεν αποκλείεται να ταξιδέψει ακόμα και εντός της ημέρας ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο… ζωής που του έχουν προσφέρει.

Στην Πορτογαλία, οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται απόλυτα, καθώς τα σημερινά πρωτοσέλιδα αναφέρουν ότι η μεταγραφή βρίσκεται στα… τελειώματα της.

Η «Record» αναφέρει ότι ο νεαρός μέσος είναι σχεδόν «λιοντάρι», τονίζοντας πως η υπόθεση είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.

Η «A Bola» από την πλευρά της επιβεβαιώνει την πρόταση των 5 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό για τον 21χρονο, ενώ η «Ojogo» γράφει ότι τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους».

Όπως όλα δείχνουν, το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, με τον Αλεξανδρόπουλο να ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή και τον Παναθηναϊκό να βάζει στα ταμεία του ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό, από το οποίο θα προκύψει ωστόσο και ο αντικαταστάτης του Έλληνα μέσου.

Ο Αλεξανδρόπουλος…. φέρνει και άλλο χαφ – Σκάει διπλή μεταγραφή!

Previous article

Εργομετρικά για Ουίλιαμς, Άντριους και Μαντζούκα στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.