0

Έντονη βροχόπτωση στην προπόνηση των «πράσινων» – Άρχισε ατομικό πρόγραμμα ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Μπερνάρ έκανε γυμναστήριο

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο Κορωπί, δυσκόλεψαν σημαντικά την προπόνηση του Παναθηναϊκού. Στο «Γ. Καλαφάτης» η βροχόπτωση ήταν έντονη, με αποτέλεσμα η καταιγίδα να εμποδίζει τους «πράσινους». Βέβαια το πρόγραμμα διεξήχθη κανονικά, συνεχίζοντας την προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Μπερνάρ έκανε γυμναστήριο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στον ώμο. Ο Βραζιλιάνος δε θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς στο Ηράκλειο. Όπως φυσικά και οι Μάγκνουσον-Σένκεφελντ.

Ο πρώτος έκανε θεραπεία, ενώ ο Ολλανδός στόπερ μετά το σοβαρό του τραυματισμό, έκανε για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Φυσικά θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να επανέλθει, χάνοντας δεδομένα τα ματς με ΟΦΗ και Λεβαδειακό που ακολουθούν.

Όσο για το πρόγραμμα των υπολοίπων, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ολοκληρώνοντας με διπλό στο μισό γήπεδο.

Οριστικό deal με Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο με 4,5 εκ. ευρώ συν 30% μεταπώλησης!!

Previous article

Σερβία-Ελλάδα 100-94: Μυθικός Γιάννης, φοβερός Γιόκιτς και… ήττα στην ματσάρα του Βελιγραδίου (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.