0

Το deal του Παναθηναϊκού για Αλεξανδρόπουλο

Ο Παναθηναϊκός στη φετινή μεταγραφική περίοδο έφερε σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Οι Μπερνάρντ, Βέρμπιτς, Σποράρ, Μάγκνουσον είναι μεταγραφές από άλλη εποχή. Όπως έμαθε, όμως, να κάνει μεταγραφές, έτσι πρέπει να μάθει και να πουλάει παίκτες κι η παραχώρηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ είναι μια τέτοια. Τόσο τα λεφτά που δίνουν οι Πορτογάλοι, όσο κι η δυνατότητα εξέλιξης στα «λιοντάρια» και το ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει ο Παναθηναϊκός, του δίνουν τη δυνατότητα να βγάλει 7-8 εκατομμύρια (σε βάθος χρόνου) από ένα δικό του παιδί.

Χρήματα εξαιρετικά, αν αναλογιστεί κανείς πως η μεγαλύτερη έως τώρα πώληση των «πρασίνων» είχε φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ και μάλιστα σε άλλες εποχές. Οπότε, το να προχωρά ο Παναθηναϊκός στην πώληση του Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ έχοντας πριν πει «όχι» στις προτάσεις της Βερόνα, αλλά και στις πρώτες των Πορτογάλων, είναι κάτι που το κρίνω προς τη σωστή κατεύθυνση για το κλαμπ.

Βασικός στόχος να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ ο Μπερνάρ

Previous article

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ: Η Ελλάδα απέχει από τον θρίαμβο πολύ λιγότερο απ’ όσο πιστεύουμε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.