0

Τι γίνεται με τους τέσσερις τραυματίες της Εθνικής;

Η Εθνική μας ομάδα, ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό διάστημα με τραυματισμούς παικτών. Κώστας Σλούκας, Κώστας Αντετοκούμπο, Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου, βρίσκονται αυτή την στιγμή στα πιτς. Κι όμως…υπάρχει η πίστη πως και οι τέσσερις θα δώσουν το παρόν στο Eurobasket.

Πιο συγκεκριμένα, σίγουρη μπορεί να θεωρηθεί η συμμετοχή του Σλούκα στο Ευρωπαϊκό. Ο Έλληνας γκαρντ, είχε αποχωρήσει τραυματίας από την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής, απέναντι στην Σερβία. Ο τραυματισμός, αφορούσε οστικό οίδημα στο γόνατο.

Από εκεί και έπειτα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, είχε πάθει τράβηγμα στον δικέφαλο. Ευτυχώς όμως, θα προλάβει να είναι οριακά έτοιμος για το ξεκίνημα του Eurobasket. Όσον αφορά τον Παπαγιάννη, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα καταφέρει να δώσει το παρόν στην μεγάλη διοργάνωση. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, έχει μυϊκό ζήτημα στον δικέφαλο. Έτσι, είναι συνεχώς εδώ και καιρό εκτός προπονήσεων. Η δική του περίπτωση είναι πολύ αμφίβολη.

Κλείνουμε με τον Κώστα Αντετοκούμπο, ο οποίος τραυματίστηκε όπως και ο Σλούκας στο παιχνίδι κόντρα στην Σερβία. Κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό. Απλά η περίπτωση του, είναι λίγο πιο δύσκολη από εκείνη του Σλούκα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσει σήμερα Κυριακή έναν αγώνα κόντρα στο Βέλγιο. Παιχνίδι που αφορά τα προκριματικά του Παγκοσμίου. Θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση πριν το Eurobasket. Σε αυτή την αναμέτρηση, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σλούκας. Πολύ λιγότερες ο Κώστας Αντετοκούμπο. Ενώ δεδομένα, δεν θα προλάβουν να αγωνιστούν οι Παπαγιάννης και Παπαπέτρου.

 

Grand Prix Βελγίου Σπα: Παράσταση τίτλου στο Σπα από τον Φερστάπεν!

Previous article

Πετάει «φωτιές» και στα 36 του ο Μπεργκ, σκόραρε δις με τη Γκέτεμποργκ και έφτασε τα έντεκα γκολ στη Σουηδία (vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.