0

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντα δοκιμάστηκε σε επιτελικό ρόλο για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα επόμενα παιχνίδια, μέχρι να καταφτάσουν οι ενισχύσεις.

Ο Άνταμ Τσέριν έχει επωμιστεί το δημιουργικό βάρος στον Παναθηναϊκό στην αρχή της σεζόν, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν σκόπευε να του αναθέσει τόσο βαρύ φορτίο. Τουλάχιστον, δεν είχε σκοπό να τον αφήσει να το σηκώσει μόνος, όπως συμβαίνει στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει την ενσωμάτωση του Μπερνάρ, για να έχει μία πρωτοκλασάτη επιλογή στη θέση «10». Παράλληλα, ψάχνει έναν βασικό box-to-box μέσο, για να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, στις τελευταίες προπονήσεις ο Γιοβάνοβιτς δοκιμάζει και μία λύση εκ των έσω. Μία σκέψη που την είχε υλοποιήσει πέρυσι, σε μικρά διαστήματα παιχνιδιών του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Η οποία έχει επανέρθει στο μυαλό του Σέρβου προπονητή.

Οι εναλλαγές των μεσοεπιθετικών

Η δοκιμή του Γιοβάνοβιτς είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα σε πιο επιτελικό ρόλο. Ο Ισπανός έχει περάσει από τη θέση «10» και έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της, αφού το προφίλ του είναι δημιουργικό. Ο Αϊτόρ πρωτίστως προσπαθεί να φτιάξει φάσεις για τους συμπαίκτες του και έπειτα για να εκτελέσει ο ίδιος.

Τα στατιστικά του Αϊτόρ με την πράσινη φανέλα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο Ισπανός έχει 13 γκολ και 13 ασίστ με τον Παναθηναϊκό και έχει πάρει μέρος σε πολλές συνεργασίες που έχουν καταλήξει σε γκολ.

Εξυπακούεται ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να πάρει τον Αϊτορ από τα άκρα της επίθεσης. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός τα καταφέρνει καλύτερα στο φυσικό χώρο του και εκεί θα παραμείνει κατά κύριο λόγο. Όμως, ο Ιβάν θέλει να εναλλάσσει τους ποδοσφαιριστές του στη γραμμή κρούσης και ο Αϊτόρ έχει την ευελιξία να παίζει παντού.

 

Αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς ποιους θέλει – πληροφορίες για νέο “μπαμ”!

Previous article

Giannis Show και η Ελλαδάρα (89-85) την νίκη κόντρα στην Κροατία!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.