0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για τη νίκη και την πρόκριση: «Καταρχάς ευχαριστούμε τους 1.500 Έλληνες που είναι εδώ και τους 11 εκατομμύρια στην Ελλάδα, αλλά και τους 22 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο που στηρίζουν την Εθνική από καρδιάς. Προκριθήκαμε και μαθηματικά σήμερα. Αλλά το Βερολίνο είναι μακριά, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια.

Για την εμφάνιση των Παπαγιάννη και Σλούκα: «Κρατάμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με 3 πόντους, αλλά στην επανάληψη δεχθήκαμε 43 και με όλο τον σεβασμό στη Μεγάλη Βρετανία αυτό δεν είναι επίδοση για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαν καλή συνεργασία Παπαγιάννης και Σλούκας. Ο Γιώργος βουτάει στη ρακέτα και αφήνει χώρο στον Κώστα. Σήμερα ήρθε από τον πάγκο ο Λούντζης, που έχω πει ότι έχουμε λύσει από τον πάγκο και έδωσε ενέργεια και ήταν πολύ καλός».

Για το αν θα παίξει αύριο ο Γιάννης: «Θα παίξει. Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν θέλαμε να τον φορτώσουμε κι άλλο. Προληπτικά έμεινε εκτός. Είναι ήδη καλύτερα όπως πληροφορούμε από τους γιατρούς».

Το 3/3 η εθνική και χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο

Previous article

MEGA λαλακία: «Ξέχασαν» να βάλουν το τριφύλλι στην κορυφή της βαθμολογίας (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.