0

Οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι εκείνη την ημερομηνία.

Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 έχει μείνει η ημέρα που όλος ο κόσμος «πάγωσε» με το μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα που έχει γίνει στην ανθρωπότητα. Η πτώση των δίδυμων Πύργων από την Αλ Κάιντα σημάδεψε εκείνη την ημέρα για πάντα.

Ο Παναθηναϊκός εκείνη την ημέρα έπαιζε στην Γερμανία εναντίον της Σάλκε για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.Οι «πράσινοι» φεύγουν νικητές με 0-2 με γκολ του Μπασινά και του Βλάοβιτς αλλά όλοι στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι είναι σοκαρισμένοι με το χτύπημα στους δίδυμους πύργους.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα 20 χρόνια έχει ξαναπαίξει άλλες 4 φορές την ίδια ημερομηνία για το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι αήττητος με 3 νίκες και μία ισοπαλία..

Οι πράσινοι θα υποδεχθούν την Κυριακή στις 11 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας τους κιτρινόμαυρους με σκοπό να μεγαλώσουν αυτή την παράδοση και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία.

Οι αγώνες την 11η Σεπτεμβρίου

11/9/2005

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΟ 1-1

11/9/2010

ΑΡΗΣ-ΠΑΟ 0-1

11/9/2011

ΠΑΟ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-1

11/9/21

ΠΑΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ 4-0

 

 

 

πηγή: paopantou.gr

Και όμως η επίθεση του Παναθηναϊκού είναι να την φοβάσαι!

Previous article

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.