0

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των “Λιονταριών” για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ, ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπήκε με το… δεξί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς πήρε το τρίποντο με νίκη επί της Άντραχτ με 0-3. Τα “Λιοντάρια” καθάρισαν την αναμέτρηση στο δεύτερο μέρος, καθώς όλα τα τέρματά τους τα πέτυχαν από το 65ο λεπτό και μετά. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, δεν αγωνίστηκε καθώς ο τεχνικός των Πορτογάλων θέλησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του.

Ο νεαρός ταλαντούχος χαφ, θα πρέπει να περιμένει την Τρίτη 13/9, όπου η Σπόρτινγκ θα φιλοξενήσει την Τότεναμ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η παρθενική του συμμετοχή στην διοργάνωση μπορεί να πήρε παράταση, όμως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε τον πρώην “πράσινο” στο κρίσιμο ματς κόντρα στον σύλλογο από την Αγγλία.

πηγή: paopantou.gr

Περιφέρεια Αττικής: Χρηματοδότηση για Βοτανικό

Previous article

Αποχαιρετά το Μιλάνο, με «ζέσταμα» πριν τα νοκ άουτ του Eurobasket 2022

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.